9+5 hkm vagyok, ma hirtelen elmúltak a tüneteim! Más is volt igy? Vagy baj van?
Már három hete nagyon rosszul voltam, többször hánytam, fáradékony voltam, a gyomrom folyton kavargott. Pár napja javult a helyzet, de ma egyszerűen elmúlt, de annyira, hogy a méhfeszülést sem érzem!
Volt már igy valaki? Nem halt el a baba??
Csak március 28-án kell mennem 12. heti uh-ra, addig én megőrülök!
Nem volt jó, hogy rosszul voltam, de legalább tudtam, hogy baba miatt. Ez nagyon rossz érzés most...
köszi a választ. És gratulálok :)
nekem két lányom van már, de nem is emlékszem, velük hogy volt...
Te érezted azt is, hogy olyan, mintha be lenne dagadva a méhed? mintha egy lufi lenne ott lenn? Az is elmúlt?
A tünetekből nem lehet következtetni semmire. Van, akinek elmegy a baba, és mégis megmaradnak a tünetek, mert a hormonok nem változnak olyan gyorsan. Nekem a 10. héten múltak el, szintén elég hirtelen, és nem lett gond.
"Lufi" nekem csak a 16. héten volt, ha nem pihentem eleget. Mg+B6 teljesen eltüntette, amióta szedem, nem volt. Nekem a védőnő a keményedést írta körül ilyen lufi-érzéssel.
Igen, a 7. hét első napján még voltak rosszulléteim, majd a másodikon már nem. És azóta semmi. Semmi baj nincs ezzel, inkább örüljünk, hogy gyorsan túl vagyunk a hányásos-szédülős korszakon. :) Ezt a hirtelen hormoningadozások okozzák. Ha baj lenne, egyszerűen elmenne a baba. Ha leállna a kicsi szíve, akkor nem egyik napról a másikra szűnnek meg a tünetek, hanem fokozatosan, ahogy ürülnek a hormonok. (Állítólag) De ugye van, akinél semmi baj nincs, mégis fokozatosan múlnak a tünetek... Ezt sajna, így nem lehet megállapítani, de csak a szépre és jóra gondolj. :)
16 hkm
Próbálok :)
És köszönöm a válaszokat.
Minden kismamának boldog babavárást kívánok :)
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam valamelyest.
Ma voltam a védőnőnél, ő is ugyanezt mondta.
Mindenkinek szép napot és boldog babavárást kívánok (vagy babázást :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!