Szerintetek van összefüggés a vetélések között?
Figyelt kérdés
1. 8 hetesen elhalt terhesség , missed ab.
2. 16 hetesen elhalt terhesség , missed ab.
3. 7 hetesen spontán vetélés (utrogestant szedtem 3x2-t)
2015. febr. 11. 14:52
1/5 anonim válasza:
3 vetélés után igen, szerintem lennie kell. EGy még lehet véletlen, kettő pech, de három? Orvos mit mond?
2/5 A kérdező kommentje:
Genetikai tanácsadóban voltam a második vetélés után , kivizsgálást nem csináltak, csak hormonokat , az jó volt, azt mondta az orvos , hogy a következő terhességnél utrogestan , gyakori uh , magzatviz vizsgálat. Ezek után terhes lettem , szedtem 4. héttől a gyógyszeret , de mégi elment a baba , azóta még nem voltam orvosnál ezzel.
2015. febr. 11. 15:00
3/5 anonim válasza:
Ez aztán a genetikai tanácsadás! :(
4/5 anonim válasza:
Sajnálom a történteket!
Nekünk 2 korai spontán vetélés és eü.kaparás után 3.babánkat is elveszítettük félidőben elhalt.ezek után is ennyi a válasz a baba magzatvízből vett kromoszóma vizsgálata rendben.fél év elteltével próbálkozhatunk újra. Kérdezem én mit tegyünk hogyan tovább? Nem jár nem adható semmi vizsgálat,vérvétel az állam terhére mert költséges?ha a pár szeretne megtudni többet fizetni kell.
5/5 anonim válasza:
Az a baj, ha többet fizetsz sem leszel feltétlenül okosabb. Milyen vizsgálatokra gondolsz, utolsó? engem is érdekelne, egyáltalán merre lehet indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!