Üres petezsák utáni terhesség?
Figyelt kérdés
Ha valakinek egy terhessége üres petezsák miatt fejeződött be, milyen esélyei vannak a következő terhességnél? Úgy értem, ismétlődhet, lehet vetélés?2015. febr. 2. 20:02
1/7 anonim válasza:
Sajnos ismétlődhet :(
De ugyanannyi az esélye h nem!
A vetélés okától függ,amit sajnos legtöbbször nem lehet tudni...
2/7 anonim válasza:
Persze ismétlődhet, de ne aggódj nem fog. Ez nagyon gyakori az első terhességnél. Velem is ez volt és a második terhességnél minden tökéletesen zajlott. Minden rendben lesz:-)
3/7 anonim válasza:
Nekem kétszer volt egymás után tavaly.Nem is próbálkozom többet.
4/7 anonim válasza:
ismétlődhet de kevés rá az esély nekem is üres peteszák volt tavaly májusba műtéti beavatkozás kellett hozzá de most 11 hetes terhes vagyok és minden a legnagyobb rendben :)
5/7 anonim válasza:
1.:spontán gyermek egészséges.-2.:üres petezsák eü.kaparás.-3.:üres petezsák eü.kaparás.-4.:18hétben baba elvesztése :(
6/7 anonim válasza:
Utolsó!
Megdöbbentem,sajnálom!
Kitartás!
:(
7/7 anonim válasza:
5vagyok úgy tartják "rossz után csak jó-jobb jöhet sajnos nem így van.a 2. korai spontán vetélés után teljesen felborult a 28.napos ciklus.a mensim össze-vissza később jött meg ciszta-ák jöttek mentek :( (ezek előtt sosem volt)
Hogyan tovább még nem tudjuk,most gyógyulok testileg de lelkileg.....?!ok tuti hogy van de mi lehet az?!
Hormonok ok,IR,apuci is.
Minden jót kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!