Soluna kérdése:
4+5 naposan 7mm -es petezsák, életjelenség nem észlelhető . Jó eredmény?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nov 25.én volt meg utoljára. Dec. 26 teszt erős pozitív. Hétfőn a doki 7mm es petezsákot látott, körülötte felritkulás. Szikhólyag még nem volt. Rendben van ez így? Émelygek, fáradt vagyok. Ugye ez jó jel? Jövő hét közepe újra Uh.2014. dec. 30. 22:05
1/6 anonim válasza:
Szia..Ennyi idős terhesen Nekem is csak a petezsákot látták, és mondta is a doki hogy majd 6 hetesen látja kb az embriót, meg hogy minden rendben van e..Úgy is volt..Aztán 7 hetesen a szivecske is dobogott már..:-).Szóval szerintem teljesen normális hogy még csak ennyit lát..Kicsit idegörlő ez a pár hét így az elején.
2/6 anonim válasza:
Jó, csak nagyon korán mentél. Nem nagyon értem, hogy a jövő hétre minek hívott vissza, szívhang valószínűleg még akkor sem lesz, szerintem 2 hét múlva elég lenne. Gratulálok :)
3/6 A kérdező kommentje:
Azért mentem mert a doki kérte :) igen tudom, hogy még nem lesz szívhang, második baba lesz, csak az idegesít, hogy a doki ilyen korán visszahívott...
2014. dec. 30. 22:27
4/6 A kérdező kommentje:
veszélyeztetett voltam a lányunkkal lehet, hogy csak óvatos :)
2014. dec. 30. 22:29
5/6 anonim válasza:
Igen teljesen normális nyugi. Eddig ezek tökéletes adatok.
Gratulálok
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) messze még a jövő hét...
2014. dec. 31. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!