Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Normális hogy gyenge vagyok?

Normális hogy gyenge vagyok?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő:

Most lennék 11 hetes,kedden lenne a következő UH .vizsgálat,de az Élet nem így akarta :(

Kedd reggel mint minden nap elmentem melózni,majd valami fura érzésre lettem figyelmes,elmentem wc-re ott láttam a baljós vért a fehérneműmön :(

Azonnal rohantam haza majd a dokihoz,aki megállapította hogy gyermekem már nem él,a 8.héttől nem fejlődött tovább.Nincs szívhang,nem mozog :( Péntekre írt ki műtétre.Az Én picikém nem várt addig szerda reggelre megindult kifelé,eszméletlen görcsök között és nagy mennyiségű vérzéssel.Azonnal mentünk dokihoz,majd kórházba,ahol befejezték altatásos műtéttel a vetélést.

Mondták hogy ha erősen vérzek vagy ha fájdalmaim vannak menjek vissza,de arról senki nem beszélt (Én meg nem kérdeztem,nem is gondoltam rá ),hogy az erőm mikor nyerem vissza.Nagyon gyenge vagyok,nem tudom ellátni a háztartást,ma már a férjemmel is összekaptam,mert olyan kótyagos a fejem hogy nem tudtam felkelni,hogy megfőzzem az ebédet.

Meddig normális ez?Vérzésem már nincs,fájdalmam ami a testit illeti elenyésző,állandó jelleggel szomjas vagyok és gyenge.Csütörtökön kell kontrollra menjek.

Voltatok ti is így?

2015. febr. 1. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

valószínű az altatás miatt meg gondolom a sokk. nekem is volt (2.) és az egyiknél 3 napig feküdtem mert annyira legyengültem.De ha úgy érzed inkább hívd fel a dokit mint hogy baj legyen (bár szerintem ez normális)

És sajnálom ami veled történt!

Kitartást és sok sikert!

2015. febr. 1. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy nagy mennyíségű vért veszítettél. Az is eredményez gyengeséget, fáradékonyságot. Ha nem múlik, érdemes vizsgálni a vérszegénységet. Vas tablettát adhatnak rá. Igaz, hogy én a szülésnél vesztettem rengeteg vért, és mivel határérték közeli volt, saját döntésem alapján nem kaptam vért, hanem szednem kellett a vasat vérszaporításra.
2015. febr. 1. 13:15
 3/3 anonim válasza:
Az én babócám a 7. héttől nem fejlődött tovább.. Nagyon sajnálom..
2015. febr. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!