Akinek elhal a magzat, de nem lökődik ki, és csak pár héttel később veszik észre uhán, a tünetek megmaradtak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 14:27
1/10 anonim válasza:
Nekem abban a szent pillanatban belapultak a melleim, és látszott a hasamon, hogy már nem változik az alakja a nap folyamán. Miért kérded?
2/10 A kérdező kommentje:
Mert bár most erős tüneteim vannak, de nem tudhatom minden rendben van, volt már két vetélésem, ott más volt a helyzet, az egyik nagyon korai, a másik kései volt.
2015. jan. 28. 14:40
3/10 anonim válasza:
6.héttől már nem fejlődött de csak a 8.héten derült ki.
Elmúlt a mellfeszülés,hányinger sem volt.csak később jöttem rá h ezért :(
4/10 anonim válasza:
első vagyok. Én vettem magzati szívhanghallgatót a megnyugtatásomra a 11. héten. Muzsikált is szépen a 16-ig. :(
Ezek szerint nálad sem derült ki, mi volt az oka?
5/10 A kérdező kommentje:
A második nekem is a 16 héten szakadt meg, de csak két hét múlva uhán vették észre.Nem derült ki.
2015. jan. 28. 15:36
6/10 anonim válasza:
Nalam az elejen megallhatott a fejlodesben, mert csak ures petezsakom volt. Az osszes! tunetem megmaradt a 11 heti missed ab mutetig. Sot, meg utana is par nappal voltak tuneteim. 7 heten derult ki.
7/10 anonim válasza:
Nekem meg voltak a tüneteim. És a műtét után is megvolt kb 1-2 hétig
8/10 anonim válasza:
Nekem 3 hétig volt apocakomban a halott babám! :( Tüneteim megvoltak, semmi jelét nem éreztem annak, hogy baj van!! Állandóan ettem, nagyok és feszülősek voltak a melleim, szóval várandósnak éreztem magam!!
9/10 anonim válasza:
Szal nincsenek örök érvényű igazságok. :(
Végigolvasni is fájdalmas volt...
10/10 Elsa válasza:
De, örök érvényű igazságok azok vannak. Csak ilyenkor túl sok kérdés merül fel, ami előtt az ember csak áll - és nem ért semmit. Csak szépen lassan derül fény mindere. Tényleg borzasztó érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!