15 hetesen hogy zajlk a vetélés (misses ab, ha lehet annak nevezni)?
Te ugyanannyit fogsz érezni az egészből mintha 12 hét előtt lennél. Altatni és tágítani fognak előtte.
Az eljárás maga más, de arra a részre próbálj meg nem gondolni, így is elég nehéz egy vetélésen átesni.
Nekem 20. hét előtt nem is nézett szivangot a védőnő, mert azt mondta az ő gépükkel nehéz megtalálni, és ha nem találja, akkor csak az anyuka lesz ideges. :)
Hátha még van remény.
Majd ird meg, hogy mi történt.
Voltál dokinál? Nagyon remélem, hogy jó hírekkel jöttél haza!
Egyébként félidő előtt nálam sem nézett szívhangot a védőnő, mert az ősrégi doppler készülékkel elég nehéz megtalálni.
olyan fura ez a kérdés, mintha csak azt kérdeznéd, elfogyott a liszt, ilyenkor mi van...
azért, mert a védőnő nem talált szívhangot, még semmi nem történt! főleg 15 hetesen... nem is értem, minek sokkolni a kismamákat...
mi volt az orvosnál???
Remélem minden rendben.
Nekem 16. héten volt terhességelhalás és tágítás után meg kellett szülni a babát.
Nem biztos még, reménykedjünk! Bár sok jót nem jelent, ha nem jelentkezik a kérdező, igaz?
Utolsó, kiderült, mi volt a baj? Ha nehéz erről beszélned, akkor felejtsd el természetesen. Nem akarok tapintatlan lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!