Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 15 hetesen hogy zajlk a...

15 hetesen hogy zajlk a vetélés (misses ab, ha lehet annak nevezni)?

Figyelt kérdés
Védőnő nem talált szivhangot, ma irány a doki, ha elhalz a magzat, mire lehet számitani? Vákuummal szivják le, mint ha korábban törtánik?

2015. jan. 22. 08:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Te ugyanannyit fogsz érezni az egészből mintha 12 hét előtt lennél. Altatni és tágítani fognak előtte.

Az eljárás maga más, de arra a részre próbálj meg nem gondolni, így is elég nehéz egy vetélésen átesni.

2015. jan. 22. 08:20
 2/17 anonim ***** válasza:

Nekem 20. hét előtt nem is nézett szivangot a védőnő, mert azt mondta az ő gépükkel nehéz megtalálni, és ha nem találja, akkor csak az anyuka lesz ideges. :)

Hátha még van remény.

Majd ird meg, hogy mi történt.

2015. jan. 22. 08:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Másodikkal értek egyet, ilyenkor még olyan kicsi a baba, hogy csak esetleges, a védőnő megtalálja-e vagy sem.
2015. jan. 22. 09:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Meg kell szülni.
2015. jan. 22. 10:05
 5/17 anonim ***** válasza:

Voltál dokinál? Nagyon remélem, hogy jó hírekkel jöttél haza!

Egyébként félidő előtt nálam sem nézett szívhangot a védőnő, mert az ősrégi doppler készülékkel elég nehéz megtalálni.

2015. jan. 22. 20:02
 6/17 anonim ***** válasza:

olyan fura ez a kérdés, mintha csak azt kérdeznéd, elfogyott a liszt, ilyenkor mi van...

azért, mert a védőnő nem talált szívhangot, még semmi nem történt! főleg 15 hetesen... nem is értem, minek sokkolni a kismamákat...

mi volt az orvosnál???

2015. jan. 22. 20:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy a védőnő 35 hetesen se találta meg a szívhangot azzal az ősrégi vacakkal ami nála van.
2015. jan. 22. 22:22
 8/17 anonim válasza:

Remélem minden rendben.

Nekem 16. héten volt terhességelhalás és tágítás után meg kellett szülni a babát.

2015. jan. 23. 11:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem biztos még, reménykedjünk! Bár sok jót nem jelent, ha nem jelentkezik a kérdező, igaz?

Utolsó, kiderült, mi volt a baj? Ha nehéz erről beszélned, akkor felejtsd el természetesen. Nem akarok tapintatlan lenni.

2015. jan. 23. 13:48
 10/17 anonim válasza:
8-as vagyok. A boncolás (szövettan) nem állapított meg semmit, a babám is egészséges volt, a méhben sem találtak semmi rendelleneset, méhszáj is zárt volt. Az orvosom szerint véráram útján érhette el valami fertőzés.
2015. jan. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!