Kinek hogy sikerült feldolgozni a pici elvesztését? úgy érzem a környezetemben lévő emberek nem igazán értenek meg. Mindenki csak a sablonokkal jön, hogy majd lesz másik, lehet jobb igy mert beteg lett volna stb.
Sziasztok!
Hazaértem a kórházból, minden rendben ment! Nagyon megkönnyebbültem hogy vége a rémálomnak. Nagy szerencsém volt, a kórházban mindenki biztatott, a szobatársak, nővérkék, orvos. Továbbra is pozitívan látom a dolgot, hogy nem maradt fönn több ideig egy olyan terhesség,amiben beteg gyerek született volna (vagy a 20.héten halt volna meg). Túl léptem a dolgon és csak a jövőre koncentrálok, tavasszal szeretnék ismét babás lenni, de ezúttal minden rendben lesz, érzem! Minden hasonló cipőben levő lánynak kívánom, hogy minden jól alakuljon, fel a fejjel és csak bizakodni tessék!
Kedves Utolsó! Őszintén sajnálom, ami Veled történt! 34. hétben elveszíteni egy babát....borzalmas lehet! :( Engem a 22. hétben is megviselt, de a 34.... :(
Kiderült, hogy mi volt a probléma a babáddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!