Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kinek hogy sikerült feldolgozn...

Zoé08 kérdése:

Kinek hogy sikerült feldolgozni a pici elvesztését? úgy érzem a környezetemben lévő emberek nem igazán értenek meg. Mindenki csak a sablonokkal jön, hogy majd lesz másik, lehet jobb igy mert beteg lett volna stb.

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 22:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Hamarosan bevonulok a kórházba, csak előtte leírom mire jutottam a néhány nap alatt: nagyon sajnálom hogy az első terhességem így alakult, rengeteget sírtam az elmúlt napokban, de úgy érzem kisírtam magamat. Szeretnék már túl lenni ezen a műtéten és folytatni az életemet. Szeretnék minél hamarabb egy egészséges babával várandós lenni egy vérmentes terhességgel. És már nagyon várom a tavaszt, hogy a virágok kikeljenek. Szerintem fel a fejjel mindannyiónknak aki így járt és ne adjuk fel. Én biztos vagyok benne hogy hamarosan sikerülni fog. :-) És sajnos én is azt látom, hogy sokkal több nőt érint a vetélés, mint gondoltam. Mondjuk nálunk nem tudta csak az édesanyám, a főnököm, meg egy barátnőm. Így nem kell a sajnálkozást hallgatnom. Így is könnyebb szerintem. Legközelebb sem fogom elmondani a 12.hét előtt a család többi részének (tesóim, nagyszülők). Fel a fejjel, minden rendben lesz!
2015. jan. 29. 16:18
 22/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.sok erőt és kitartást kívánok neked!a műtét előtt én is hasonlóan gondolkodtam mint Te.De mióta túl estem a műtéten és tudom,hogy már nincs velem csak a szomorúság,keserűség és düh maradt.Saját magamra haragszom,mert még arra is képtelen voltam,hogy kihordjam és megvédjem a babámat.Idővel biztos jobb lesz.Nagyon szeretnék újra babás lenni.
2015. jan. 30. 10:29
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom!! :( Ezt nem lehet feldolgozni, csak együtt lehet vele élni!! :( Két és fél év próbálkozás után a 9 heteskénk hagyott itt minket, 2013 januárjában! tavaly pedig az egészséges 20 hetes 5 napos kislányunk, liliána baba hagyott itt minket, azért mert az 1 hét alatt kialakult ciszták a lepényemen kidurrantak és bevéreztek!! Alig tudtam összekaparni magam Babócánk elvesztése után, kb. 1 év volt, amíg csak feküdtem és sírtam, nem is csoda, hiszen nagyon sokat küzdöttünk érte!!! Liliána babánk halála után szintén összeomlottam, még most sem vagyok jól!!! Ha bárhol meglátok pocakos kismamikat vagy babákat látok, akár tv, internet, újság, vagy ÉLET én elsírom magam!!! Nővéremék babát terveznek, nekik drukkolok nagyon, de van bennem némi féltékenység, de ez nem rossz, csak inkább olyan, hogy nekem már lenne kettő!!! ... Persze én tényleg akarom, hogy sikerüljön nekik, hiszen imádom a gyerekeket, és már most várom, hogy pelust cserélhessek, hogy büfiztethessem, hogy vigyázhassak a Picire!! Nehéz ez így!!! A Karácsony volt alegnehezebb, tavaly és az előtt is!!! Babát szeretnék, de nem tudom mi lesz avége... Párom azt mondja negatívan nem lehet hozzá állni, igaza van!!! DE!! Kérdem én? Ennyi szenvedés után lehet még hinni és bízni????
2015. jan. 30. 13:32
 24/34 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok!

Hazaértem a kórházból, minden rendben ment! Nagyon megkönnyebbültem hogy vége a rémálomnak. Nagy szerencsém volt, a kórházban mindenki biztatott, a szobatársak, nővérkék, orvos. Továbbra is pozitívan látom a dolgot, hogy nem maradt fönn több ideig egy olyan terhesség,amiben beteg gyerek született volna (vagy a 20.héten halt volna meg). Túl léptem a dolgon és csak a jövőre koncentrálok, tavasszal szeretnék ismét babás lenni, de ezúttal minden rendben lesz, érzem! Minden hasonló cipőben levő lánynak kívánom, hogy minden jól alakuljon, fel a fejjel és csak bizakodni tessék!

2015. jan. 30. 20:20
 25/34 A kérdező kommentje:
Örülok,hogy minden rendben ment!mihamarabbi egészséges babát kívánok neked!
2015. jan. 30. 20:41
 26/34 anonim válasza:
100%
most januar 31en ment el tolunk a pici.. estenkent a parom ebreszt fel h konnyek kozt orditok almomban a hasam fogva... reggelente arra ebredek h azt hiszem csak egy rossz remalom volt es a pocakomban van meg... iszonyat nehez sirogorcseim vannak... nem birom felfogni... alig eszek csak fekszek es olvasom a hasonlo eseteket.. :(
2015. febr. 3. 22:30
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
VELED VAGYUNK! EGY A FÁJDALMUNK ÉS ÉLÜNK. TÚLÉLJÜK!!!!
2015. febr. 4. 15:36
 28/34 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,hogy neked is át kellett ezt élned.Csak az idő tud enyhíteni a fájdalmunkon...úgy érzem elmúlni soha nem fog,meg kell tanulni elfogadni és együtt élni a gondolattal,hogy mi lett volna ha...
2015. febr. 4. 23:21
 29/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, nagyon sajnálom! :( Teljesen együtt tudok érezni Veled! 4 hónappal ezelőtt az első terhességem 34. hetében egy rutin UH vizsgálaton nem volt szívhangja a kislányomnak, aznap meg kellett szülnöm Őt. Ez 4 hónappal ezelőtt történt ... feldolgozni nem tudtam még, de sokat erősödtem azóta. Rettenetesen hiányzik minden pillanatban a pici lányom, de már újra szeretnék babát és tudom, hogy vele majd minden rendben lesz. A kislányunk mindig is az első babánk lesz és sosem fogjuk elfelejteni Őt. Bár sosem láthattam és ölelhettem Őt, de megtanított, hogy milyen is az a határtalan kimondhatatlan önzetlen szeretet, amit egy anya érez a gyermeke iránt. Az idő tényleg sokat segíthet, a fájdalommal pedig meg kell tanulni együtt élni és nem szabad feladni azt, hogy még legyen gyermeked. Minden jót és sok erőt kívánok!
2015. febr. 27. 17:23
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Őszintén sajnálom, ami Veled történt! 34. hétben elveszíteni egy babát....borzalmas lehet! :( Engem a 22. hétben is megviselt, de a 34.... :(

Kiderült, hogy mi volt a probléma a babáddal?

2015. febr. 28. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!