Marika2015 kérdése:
Milyen gyorsan estetek tegerbe Missed ab után?
Figyelt kérdés
Röviden le irom mi törtènt
2014 ben 2 szer estem teherbe elöször ès az elsö spontán elhalt a második pedig 8 hetesen missed ab.. kellet mennem mèg a kis szive is vert. Szörnyü volt csak sirtam napokat de ujra teherbe szeretnèk esni. Mièrt nem marad meg?
2015. jan. 13. 21:41
1/7 anonim válasza:
2vetélés után már kivizsgálnak,nem?!
2/7 anonim válasza:
Előzőnek szól, hogy 3 vetélés után vizsgálnak ki, sajnos. Nekem eddig 2 volt, és a dokim mondta, hogy majd ha lesz mégegy. Jó, mi?
3/7 A kérdező kommentje:
Neked is elsö 2 terhessèged volt? Èn 10 ève vártam hogy egyáltalán teherbe essek erre 2014 ben egyszerre 2 terhesègem is volt de mind kettö elhalt nagyon szomoru vagyok Szerintetek mi lehet a baj jó lenne pár jó tanács hogy hova mennyek a továbiakban mit csináljak. Jah ès a szövettant mèg mindig nem kaptam meg. Mèg lèpni sem tudok hogy ki vizsgáltassam magam.
2015. jan. 14. 12:53
4/7 anonim válasza:
2. vagyok: Nekem már van egy kisfiam. Kistesót szerettük volna összehozni, de már kétszer vetéltem el. Pedig a fiam könnyen összejött, és semmi gondom nem volt a terhesség alatt. Nem értem most mi van, miért nem sikerül.
5/7 A kérdező kommentje:
Szegènykèm😔 Nagyon sajnállak, de legalább neked már van! Nekem mèg egysem jön össze!!!!
2015. jan. 14. 13:27
6/7 anonim válasza:
Sajnálom! Igen, jó hogy nekünk már van egy, legalább tudom hogy lehet gyerekem, csak most valamiért a második nem akar összejönni. Remélem Te is hamarosan babázni fogsz!
7/7 A kérdező kommentje:
Ne bánkodj biztosan össze fog jönni! Sok sikert nektek.
2015. jan. 14. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!