Utolsótól kérdezem, hogy az orvosod tud valamit mondani, hogy 25 hónap alatt miért nem sikerült teherbe esni? Sajnálom! :(
2015. jan. 8. 18:16
12/20 anonim válasza:
10-es vagyok!
Teljes kivizsgálás volt mind a kettőn részéről nem találtak semmit.Nőgyógyász,andrológus,endokrinológus,meddőségi szakember,már nem is hiszem,hogy sikerül is valamikor.
2015. jan. 8. 18:19
13/20 anonim válasza:
Nekünk összejött első próbálkozásra.10 hétig volt nagy öröm,aztán én is véreztem,kórház,missed ab.Már nem volt szivhang.Megvártuk a 3 hónapot,megint összejött elsőre,ikrek!Írattam Utrogestant,nehogy megint baj legyen.8 hetesen üres volt mindkét petezsák,vártak még egy hetet,kórház,missed ab.
Nem tudom valaha rá tudom-e venni magam még egy terhességre.Most nagyon úgy érzem,hogy nem.Soha többet nem csinálnám ezt végig még egyszer!
2015. jan. 8. 21:07
14/20 anonim válasza:
Sziasztok Lányok, olyan szomoru h ilyen sokunkkal megtörténik. :( Én tavaly november elejen vetéltem el, nov. 6-án volt missed abom. Ez utan 35 napra megjött (elötte mindig 28 volt), most a 28 napos ciklushoz képest 4. napja késik, de nem érzem magam terhesnek (az előzőnêl valahogy ereztem h az vagyok), tesztelni még nem teszteltem. Németo.-ban élünk, a nőgyogyászom a kontroll után azt mondta azonnal probálkozhatunk, de mi mégis inkább egy menzit kivártunk, most nem tudom hol marad a 2. Nektek milyen volt a 2. menzi, es mikor jött?
2015. jan. 11. 13:31
15/20 Rea25 válasza:
Sziasztok lányok nekem a legelső baba nem volt tervezve ,de örültünk neki
sajnos 16.héten elment a szövettan nem mutatott semmit rá 9 hónapra sikerült a kislányom első próbálkozásra ez volt 6 és fél éve most második próbálkozós hétre jött össze az öcsi aki már 3 és fél hónapos kislegény:)
2015. jan. 11. 15:50
16/20 Rea25 válasza:
második hónapra bocsi :)
2015. jan. 11. 15:52
17/20 anonim válasza:
Sziasztok! A kislányom első próbálkozásra megfogant és egy éve ment el, 20. hétben, a méhszájam...
Az orvos egy évet javasolt de más okból továbbra is várakozó állásponton vagyunk. Nem is bánom, mert a lelki részét én nehezen és lassan dolgozom fel. Hol jobban vagyok, hol meg nem. Nem baj hogy még várni kell.
2015. jan. 11. 18:59
18/20 anonim válasza:
Tegnap 13:31-es vagyok, teszteltem ma, pozitiv :) csak még örülni nem merek
2015. jan. 12. 15:26
19/20 A kérdező kommentje:
menyit probálkoztatok a vetélés után,
2015. jan. 15. 09:48
20/20 anonim válasza:
Hát Decemberben nem védekeztünk, bár en azt hittem nem jo napokon voltunk együtt, de ezek szerint mégis. Nagyon nem eröltettem, gondoltam ugyis meg csak a 2. ciklus vetélés után. Remélem ezuttal jobban fog végződni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!