Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után kinek mikor jött...

Vetélés után kinek mikor jött össze a baba?

Figyelt kérdés
és amelyikel elvetélt hányadik probálkozásra jött össze ?
2015. jan. 8. 10:20
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
senkI?
2015. jan. 8. 11:43
 2/20 anonim ***** válasza:

Ne várj gyors választ, mert ez egy elég csendes fórum. Vagyunk páran, akik sűrűbben visszatérünk, de úgy látom, hogy nem sokan vagyunk összességében.

Én még nem tudok érdemben választ adni, mert épp decemberben járt le a türelmi 3 hónap és most vágtunk újra bele. Úgy néz ki, hogy az első próbálkozásunk nem jött össze. :(

A második kérdésedre a válasz: az elvetélt babánk (22hetes volt) a 3. hónapban jött össze.

Veled mi történt?

2015. jan. 8. 12:15
 3/20 A kérdező kommentje:

kaptam még másfél éve fogamzásgátló inekciot ami teljesen össze zavarta a hormon háztartásomat ..90% -ra mondta az orvos hogy nem lehet természetes útón gyerekem... na hát még is össze jött nagy volt az öröm pont karácsonykor derült ki.. de az elejétöl kezdve nem voltam jol folyamatos elnem múló megjönn érzésem volt .. 3.-án el kezdtem barnázni befutottunk az ügyeletre.. kaptam progeszteront..estére már rendesen vér folyt ... másnap már petezsákot se láttak semmitse...megmütötek le kaparták a méhnyálkahártyámat mert vastag volt..6 hetes voltam..tudom nem nagy terhesség de akor is megviselt kb 11 hónapot probálkoztunk..az orvos szerint lehet gyerekem...

csak pár hónapja még hormon zavarba szenvedtem most meg hormon hiány miatt ment el.. kicsit furcsa...meg is ilyedtem kicsit most a terheségtől félek hogy ugyan ez lesz megint...

2015. jan. 8. 12:37
 4/20 anonim ***** válasza:

Ó, hát sajnálom! :( Első baba lett volna?

És most mit mondott az orvosod? Mikortól lehet újra próbálkozni?

2015. jan. 8. 12:41
 5/20 A kérdező kommentje:
igen első lett volna... hát azt mondták elvileg 6 hónap de ha le telt a 6 hét akor már el lehet kezdeni probálkozzni.
2015. jan. 8. 12:51
 6/20 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 hónapot javasolt az orvos, igaz Ő már középidős magzat volt.

Próbálj arra gondolni, hogy valami oka volt a történteknek és nem véletlenül történt így. Azt szokták mondani, hogy a 12. hét előtt elvetélt babák betegek és a természet rendezi így az életet!

Szorítok, hogy a 2. baba már könnyebben összejöjjön és persze egészségesen megszülessen!

Nem tehetünk mást, csak bízunk és pozitívan gondolkodunk! (mondom ezt úgy, hogy épp a munkahelyemen vagyok kisírt szemekkel. :( Én mondjuk nagyon szenvedek mostanában, hiszen ebben a hónapban kellene szülnöm. Helyette meg ülök a munkahelyemen, minden a régi, megszokott ütemben megy és csak reménykedek, hogy a következő alkalommal már megfogan a babánk.)

2015. jan. 8. 13:32
 7/20 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem tudok megfelelö választ adni, nekem 22hetes volt a babám. A doki azt mondta hogy 3 menstruációt várjunk és utána lehet probálkozni. Márciusban már fogunk próbálkozni, meglátjuk mikorra sikerül majd.
2015. jan. 8. 13:39
 8/20 anonim ***** válasza:

Sajnalom ami veled tortent!

En is igy jartam. december 24.ken lett egy pozitiv tesztem,csodalatos karacsonyi ajandek volt, 2 honap alatt jott ossze, de sajnos 31.ken elveteltem. Kitisztult magatol, nem kellett muvi befejezes. Holnap megyek ujbol dokihoz, es ha zold az ut, akkor neki is allunk ujbol probalkozni.

Engem is nagyon megviselt, nem is ertettem, hogy mi van velem, nem vagyok az a tul erzelgos fajta, de ez rendesen fejbe vagott. Sajnos azt tudom, hogy kovetkezo terhessegnel rettegni fogok, hogy nehogy ujra megismetlodjon.

Remelem mihamarabb mindketten ujbol babasak leszunk :)

2015. jan. 8. 15:09
 9/20 anonim ***** válasza:
Második babámat veszítettem el, vetélés után a 4ik hónapban kezdtünk újra próbálkozni és az első hónapban sikerült.
2015. jan. 8. 16:36
 10/20 anonim ***** válasza:
1,5 év után jött össze az első baba de 8 hetesen elvetéltem,azóta eltelt 25 hónap és még mindig nem sikerült teherbe esnem.A baba méhgyulladás miatt ment el valószínűséggel :(.Nekünk 3 hónap szünet után lett volna szabad próbálkoznunk,de mi csak a 6 hetet vártuk ki.Lehet ez a baj....
2015. jan. 8. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!