Akinek méhen kívüli terhessége volt, és ha megindult a vetélés milyen lefolyása volt?
Nekem volt. A petevezetékben tapadt meg. Ha petevezeték eldurran, akkor pár per alatt elvérzik az ember. Ne nagyon értem, mit értes ilyen esetben vetélésen.
Én kb 6 hetesen vérezni kezdtem, ezért csináltak Uh-ot, meg vért vettek 2 naponta, HCG-t néztek, újabb Uh, aztán nagy nehezen, az utolsó pillanatban megtalálták és az onnal toltak a műtőbe.
De amikor bemész a dokihoz, h pozitív a teszt, nem csinált UH-t? Ott látja, h hol van megtapadva a baba.
Nálunk csinálnak, én amikor mentem, 5 hetes volt a terhesség, és látszott, h hol van megtapadva.
Ha pozi a teszt, mindenképp kérj UH-t szerintem.
Ú. :( Na azt akkor nem értem... H-h nem vették észre, h mi van? :(
Sajnos nem tudok okosabbat mondani, minthogy UH. Vagy elmenni még egy másik orvoshoz is biztos ami biztos alapon. Egy méhen kívülit szerintem észre kell venni.
Ki van zárva, hogy 11 hetesen méhen kívüli terhesség lett volna. Azt nem vetéled el így. Ha a petevezetékben van, akkor az még bővel a 11. hét előtt eldurran és akkor annyi.
De nem értelek. Egy ultrahangon sem mutatta meg az orvos, hogy hölgyem ez itt az embrió, vagy nem mutatta meg a baba szívverését??
Amit leírtál egy normál vetélésnek hangzik. Nem tudom, hogy mit szokás ilyenkor egy záróra írni, mert nem volt vetélésem szerencsére. De nekem a méhen kívülinél is csak annyi volt, hogy melyik vezetékben, mekkora embrió volt, slussz.
Egy biztos, egy méhen kívüli terhesség nem húzódik a 11. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!