Üres petezsák hogy lehet?
Én is így jártam.
Minden rendben zajlik ilyenkor is, egy ideig. A petesejtet megtermékenyíti a hímivarsejt, ezután pedig elkezdett osztódni a megtermékenyített petesejt. Osztódás során, vagy beágyazódás során azonban sajnos valami hiba csúszik a folyamatba, és megáll a fejlődésben a sejtcsomó. lehet, picit később következik be a hiba, mikor kialakulnak az embrió és a köldökzsinór, vagy még később, mikor minden rendben lezajlott, de genetikai hibás volt valamelyik sejt, ezért leáll a fejlődésben a kis "embriód". nem tudni, mikor következett be a hiba, de ennek eredménye az üres petezsák.
A szervezeted még nem tudja eyt, etrmelődnek a terhességi hormonok, "azt hiszi" minden rendben a petezsákban, növesztgeti azt.
Ilyenkor várni szokták kb 1 hetet, figyelik, hátha csak később fogant, -ilyen is van- és még megjelenhet az embrió. Remélem, az utóbbi.
Máskor nyomatékosan kérdezz rá, akár többször is, ez miért van, mi a következő lépés, stb., ne hagyd magad lerázni.
:-)
A petezsàkban kel,ene kialakulnia az embrionak, ha nem úgy lesz ez azt jelenti leàllt a fejlődès...
Ha így nèzzük mindenki petzsàkkal terhes egy idejig.
Sajnálom, ami történt.
A neten nagyon sok magyarázatot találhatsz az esetre vonatkozóan.
Sajnálom!
Nagyon gyakori.
Nekem a 8.héten volt üres petezsák,aztán egy jobb géppel már látták a 3mm.es embriot.missed ab lett a vége.
Szia!
Ugyan így voltam egy hónapja én is...ikrek lettek volna, kb. 10 héten kellett volna már járni, de a petezsákok üresek maradtak.a hcg a vérben meg toronymagasan kúszott továbbra is felfelé...műtét lett vége sajnos,két picurt vesztettem.
Sajnálom,hogy át kellett esnünk ezen!
De nem adjuk fel!
Új év,újra próbálkozunk!
Kitartás lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!