5mm petezsák, megmarad a baba?
Figyelt kérdés
3hete késett a vérzésem,menstruációs görcsök.mivel 4éve várakozunk sok ilyen volt,nem tűnt fel már.vettem 3tesztet,mind pozi.másnap elkezdtem barnázni majd kicsit vérezni.hüvelyi uh :15mm nyálkahártya,21mm ciszta,5mm petezsák.diagnózis fenyegető vetélés.ultrogestant kaptam.azóta enyhültek a görcsök,néha barnázo,pénteken kontroll.volt valakinek hasonló,megmaradt a kicsi?2014. okt. 5. 14:15
1/4 anonim válasza:
Szia, nem hasonlo volt, de azert valaszolok. Nekem szep nagy volt a petezsak a 7 heten, (2,5 cm) de ures.
Ha jol ertem, 7 hetes terhessegrol beszelunk nalad is. Ehhez sajnos nagyon-nagyon pici az a petezsak, ilyenkor mar szivhangnak is kellene lennie...
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen idős lehet,a doki szerint késői peteérés lehetett,elvileg ma kellett volna a nemvártnak jönnie,remélem csak az jelzett még
2014. okt. 5. 19:45
3/4 anonim válasza:
Akkor ez a masodik elmaradt verzesed? Mert akkor 8 hetes. Meg, ha kesoi is a peteeres, a petezsaknak joval nagyobbnak kellene lennie, benne szikholyaggal:
"Az embrió mérete (CRL) 6 hetes terhességben 4mm, 8 hetesen 17mm, 10 hetesen 34mm körül van; míg petezsák méretei rendre: 1.7mm, 3.1mm, 4.5mm." ( [link]
Megertem, hogy remenykedsz, szivesen biztatnalak is...
4/4 A kérdező kommentje:
sajnos el is vetéltem :(
2014. okt. 21. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!