Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Milyen tünetekkel jár, ha...

Milyen tünetekkel jár, ha blighted ovum (üres petezsák) "lép fel"?

Figyelt kérdés
Vérzés léphet fel? Vagy csak utána? Olyan lesz, mint egy spontán vetélés? Mikorra derül ki pontosan?

#ovum #blighted
2014. aug. 25. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincsen tünete, csak ultrahanggal lehet megállapítani, hogy nem fejlődik tovább.
2014. aug. 25. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt kis barnázgatás, vérezgetés, de nem attól, hogy üres volt a petezsák.

Egyébként 6 hetesen kezdett kicsit szabálytalanná válni a petezsákok, akkor derült ki, hogy üresek.

2014. aug. 26. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi tunete nem volt. Nem indult be a spontan veteles, kapartak a 10. heten. (7 heten szabalyos volt a petezsak)
2014. aug. 27. 17:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt jele. Se görcs, se vérzés, semmi. Pedig nekem ikerterhesség volt, és mindkét baba felszívódott. A petezsákok még több mint 9 hetesen is szabályosak voltak, de tök üresek. Semmi jel, csak UH-n láttuk, hogy baj van. Nem is indult be a vetélés egyáltalán, műteni kellett, de még a műtétre is úgy mentem, hogy nem görcsöltem, nem véreztem, semmi bajom nem volt.
2014. szept. 1. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!