7 hetesen üres petezsák, valószínüleg jövő héten missed ab lesz. Hogy lehet ezt túlélni?
Nekem 7 hetesen láttak üres és elnyúlt petezsákot. Akkor kórházba küldött az orvosom ultrahangra, ahol meg már láttak mindent, amit kell. Egy hét múlva elment magától, pedig amikor elkezdtem vérezgetni, akkor még missed ab-t emlegetett az sztk-s doki. Aznap estére már el is ment a Drágám. Nagyon görcsöltem, iszonyatosan fájt, de a fizikai fájdalomnál elviselhetetlenebb volt a tény, hogy Ő nincs többé.
Amúgy szerintem nem kell félni a missed ab-tól, mármint ami az utána következőket illeti. Talán kicsit hosszabb a kivárási idő, hiszen művi beavatkozás történik, de szerintem 3 hónap után már ugyanúgy próbálkozhattok, a szervezet addigra felejt. A lényeg, hogy ne keletkezzen gyulladásod és figyelni kell a fertőzésveszélyre. Úgyis mész kontrollra, alapos kivizsgálásra lesz szükséged.
Van élet a missed ab után is, nem lesz semmi gond, csak pozitívan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!