Mire számítsak? 19 mm-es szabályos petezsák, szikhólyag van, de embriót nem látott az orvos. Jövő héten kell visszamennem.
Hát igen, nagy valószínűséggel igaza van az orvosnak, sajnos. Nálam is így volt - aztán vártam a 10. hétig, de a missedet nem kerültem el.
De azért még lehet szerencséd.Esetleg kérd ki más orvos véleményét is.
Ne add fel a reményt!
Nekem jan.29-én volt meg utoljára, tegnap láttam a törpit 5mm-es volt. Petezsák 22mm tehát nem sokkal nagyobb minta tiéd!
Szerintem menj el sztkba is, hátha ott jobbak a gépek.
nem kerül semmibe, és talán megnyugtatnak!
Írj majd mi volt!
Köszi a biztatást!
Utolsó válaszolónak pedig gratulálok a babához, és szorítok, hogy nálatok minden rendben legyen. Én már feladtam.
Az orvost nagyon jó UH-snak tarják. SZTK-ban van a magánrendelése, tehát ugyanavval a géppel vizsgálnának meg akkor is, ha SZTK alapon mennék. Másik orvos pedig fog vizsgálni, mert azt mondta, hogy missed ab előtt csinálnak még ellenőrző UH-t, és másik orvos is megnézi.
Majd megírom mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!