Ti meddig várnátok a harmadikkal?
Csak gyes-re nem vállalnám, amíg nincs munkám addig én nem vállalnám.
Szerintem a lakás mondjuk nem nagy baj.
Nem tudom miért szól bele az akinek fogalma sincs a dolgokról. második.
Neked köszönöm harmadik:)
Nézd 38 éves vagy. Hova akarsz már gyereket?
Ha tudjam már,ohgy szülőkepés korban hová szeretnék még szülni gyereket. Egyébként meg a suliban a fiam osztálytársának a szülei velem egyidősek. Nem vagyok öreg ok!
35 vagyok, 3 gyerkőcöm van, 5, 3 és 1 évesek lesznek nemsokára. Simán bevállalom a negyedik manót úgy 2-3 év múlva, vagyis figyelem, 38 évesen! Nem gondolom, hogy egy 38 éves öreg lenne!!!
5 éves és éjjel bepisil? Na és????? 6 éves korig a gyerekek 30%-a ezt teszi, nagyobbrészt a fiúknál van ilyen - nem tudni az okát, de mindig elmúlik. Megfelelő fórumokon utána lehet olvasni.
Az SNI pedig annyit tesz: sajátos nevelési igényű. Vagyis nem feltétlenül beteg, fogyatékos, sérült, csak SNI-s. Millió dolgot takarhat ez, egészen elhanyagolható, enyhe problémáktól kezdve a nagyon súlyos, halmozottan sérült gyerekekig bezárólag. Egyébként még az ilyen sem istencsapása, hanem egy gyermek, de most ebbe nem mennék bele.
Kérdező, akkor vállalj harmadik babót, amikor TE szívből és igazán szeretnél. Mindig lesz ellenérv, mindig lesznek ellenzők, de amikor a szívedben megszületik a gondolat, az érzés, hogy szeretnél egy kisbabát, akkor ideje, hogy meg is foganjon.
Bárhogy döntesz is, sok boldogságot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!