Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van itt olyan sorstárs, aki...

Van itt olyan sorstárs, aki már veszített el 5 hónapos körüli babát? Mi okozta?

Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 25 hetes kislányomat veszítettem el. Megindult a szülés, de nem tudni miért. Pár nap után feladta a harcot. Rá nemsokkal védekezés mellett teherbe estem, 2 hete született meg a kisfiam. Kitartás!
2015. jan. 4. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én a kislányomat a 20. hétben veszítettem el egy éve. Nem volt semmi esélye a túlélésre.

Azért történt ez a tragédia, mert idő előtt kinyílt a méhszájam, sajnos annyira, hogy nem lehetett sürgősségi méhszájzárást sem végezni.

Azóta még nem próbálkoztunk, még nem jött el az ideje.

Hiányzik a kislányom még mindig. Még idő kell ahhoz, hogy egyenesbe jöjjek.

2015. jan. 4. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Sajnálom, ami veled történt. Szívből gratulálok a kisfiadhoz!
2015. jan. 5. 10:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Második válaszoló! Sajnálom ami veled történt. Neked anno mit mondtak, mennyi időt kell várni hogy újra lehessen próbálkozni?
2015. jan. 5. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Szüléshez számított egy év, ez most január lenne. De én "különös" eset vagyok, mert nekem volt közben egy méhszájműtétem is, ahhoz képest júniusban telik le az egy év. Ez így "nem is rossz" mert lehet hogy fizikálisan úgy érezném hogy készen állok rá, de lelkileg szerintem ezt feldolgozni nagyon nehéz. Sajnos tudom, hogy nehéz terhességnek nézek elébe - majd - varrással meg sok sok sok fekvéssel. Így azt hiszem, hogy egyáltalán nem is baj, hogy ilyen hosszan tart a "tilalmi időszak".

A lelkiek végett egyáltalán nem mindegy - szerintem - hogy rettegsz-e egy következő terhességben vagy "csak" félsz.

Nekem most így "jó". Nyilván jobb lett volna, ha megszületik és él és minden rendben van, de nem így történt, ezzel még egy pár évtizedet együtt kell élnem... sajnos :-(

Ha Te is érintett vagy, kívánom, hogy minél előbb találd meg a lelki békédet és tudd elfogadni a történteket. Ez nagyon nehéz feladat és idő kell hozzá, nem biztos, hogy egy minél előbb bekövetkező terhesség a jó megoldás erre. Előbb vagy utóbb - ha szeretnél babát - úgyis "fejest kell ugranod" a terhességbe. Előbb próbálj megbékélni. Iszonyatos nehéz.

2015. jan. 5. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy veled is megtörtént. Nekem 22hetes volt a kislányom amikor megszületett, fertözés miatt indult be a szülés és nem lehetett már semmit csinálni, meg kellett születnie. Az orvos nem tudta megmondani hogy mitöl kaphattam a fertözést, mert amire vizsgált már rengeteg baktérium volt és nem lehetett konkrétan kimutatni hogy mi az ami okozta. Érdekes módon semmi tünete nem volt sem fájdalom, sem vérzés semmi csak mikor már kinyilt a méhszájam és beindult a szülés😞.
2015. jan. 8. 14:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom a veled történteket. ő is 22 hetes kislány volt. Egészséges volt,fertőzésnek nyoma nincs, egyenlőre nem tudni mitől indult be a szülés :(
2015. jan. 9. 09:24
 8/8 anonim válasza:
Szia, nekem 8 hetes volt még csak....nem volt szívhangja...
2015. jan. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!