Van itt olyan sorstárs, aki már veszített el 5 hónapos körüli babát? Mi okozta?
Szia! Én a kislányomat a 20. hétben veszítettem el egy éve. Nem volt semmi esélye a túlélésre.
Azért történt ez a tragédia, mert idő előtt kinyílt a méhszájam, sajnos annyira, hogy nem lehetett sürgősségi méhszájzárást sem végezni.
Azóta még nem próbálkoztunk, még nem jött el az ideje.
Hiányzik a kislányom még mindig. Még idő kell ahhoz, hogy egyenesbe jöjjek.
Szüléshez számított egy év, ez most január lenne. De én "különös" eset vagyok, mert nekem volt közben egy méhszájműtétem is, ahhoz képest júniusban telik le az egy év. Ez így "nem is rossz" mert lehet hogy fizikálisan úgy érezném hogy készen állok rá, de lelkileg szerintem ezt feldolgozni nagyon nehéz. Sajnos tudom, hogy nehéz terhességnek nézek elébe - majd - varrással meg sok sok sok fekvéssel. Így azt hiszem, hogy egyáltalán nem is baj, hogy ilyen hosszan tart a "tilalmi időszak".
A lelkiek végett egyáltalán nem mindegy - szerintem - hogy rettegsz-e egy következő terhességben vagy "csak" félsz.
Nekem most így "jó". Nyilván jobb lett volna, ha megszületik és él és minden rendben van, de nem így történt, ezzel még egy pár évtizedet együtt kell élnem... sajnos :-(
Ha Te is érintett vagy, kívánom, hogy minél előbb találd meg a lelki békédet és tudd elfogadni a történteket. Ez nagyon nehéz feladat és idő kell hozzá, nem biztos, hogy egy minél előbb bekövetkező terhesség a jó megoldás erre. Előbb vagy utóbb - ha szeretnél babát - úgyis "fejest kell ugranod" a terhességbe. Előbb próbálj megbékélni. Iszonyatos nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!