Kapott valaki Ergam cseppeket elhúzódó vérzésre?
Megvastagodott nyálkahártya.. és nem segít az ergam... akkor ebből kaparás lesz...
Én 7 hete szültem, másfél hete erős (konkrétan folyt belőlem) darabos vérzéssel mentünk az ügyeletre, uh-oztak, a nyálkahártyám nem volt vastag így csak ergam cseppet kaptam ami már estére hatott. Azt mondta az orvos hogy ha vastag lett volna a nyálkahártyám akkor azonnal vittek volna kaparásra.
Tavaly januárban vetéltem el, sajnos műtét lett a vége! :( Nagyon hamar megjött, kórház után 2 nappal, tehát az itthoni lábadozásom második napján, amikor még tartott a műtét utáni vérzés is! Elmentem az orvosomhoz, mert nagyon erősen görcsöltem, megvizsgált hasi uh-val, majd ő mondta, hogy ez már a havim! A görcsök nálam normálisak, mivel mindig erősek voltak, minden hónapban! Átlagban 7-8 napot vérzek, minden hónapban, szóval nekem ez is normális!
Viszont a műtét utáni havim, az 2 hétig tartott, sok volt, így elmentem ismét az orvosomhoz, szintén hasi uh-val megvizsgált, majd felírta az Ergam cseppeket, azt mondta, ha továbbra is erős, akkor használjam! Nem kellett használnom, mert utána kb. 2 nap múlva elmúlt, mintha elvágták volna! Szerencsére azóta visszaállt, igaz, az idén áprilisban történt szülésem kicsit ismét felforgatta, de már ezen is túl vagyok, most olyan, mint mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!