Normalis hogy ha probiotikum cseppeket teszek a tapszerbe mindig hasmenszeru szeklete lesz?
Figyelt kérdés
5,5hos.napi egyszer cseppentek (bio gaia vagy probiofix) ez az adag tej utan mindig robban a pelenka.allergias valamire?2014. nov. 6. 22:15
1/6 anonim válasza:
miért cseppentes bele neki probiotikumot, amikor a tápszerbe halálpontosan vannak mérve a vitaminok és azok egymáshoz viszonyított aránya, ez egy egyensúly.
amúgy arra ügyelsz, hogy 40 fokra lehűtsd, mert különben a vitaminoknak lőttek.
3/6 A kérdező kommentje:
Orvosi utasitasra hasznalunk probiotikumot mert kemeny antibio utan vagyunk.forron meg se inna a tapszert.
Okoskodok kimeljetek.koszi
2014. nov. 6. 22:27
4/6 anonim válasza:
szerintem az első válaszoló azt akarta írni, hogy miért a tápszerbe teszed, miért nem külön adod, mondjuk teába? lehet benne valami.
a kérdése meg az volt, hogy nem túl meleg vízzel kevered a tápszert és úgy hűtöd le? bár ezt nem tudom miért lényeges.
egyébként szerintem is megérné kipróbálni, hogy nem tápszerrel adod be, semmi ilyet nem ajánlanak tejjel beadni
5/6 A kérdező kommentje:
Van hogy csak siman kiskanallal adom be.nem az a lenyeg hogy mivel.ra is van irva hogy lehet tejbe,kiskanalba.az utohatas erdekelne.senki nem ad probiotikumot??
2014. nov. 7. 05:18
6/6 anonim válasza:
Mi majdnem egy éven át adtunk probiotikumot a fiamnak orvosi utasításra, de nálunk nem volt ilyen mellékhatása. Nem mindig ugyanakkor adod neki? Csak azért kérdezem, mert a mi fiunk beállt arra, hogy minden nap reggel 8-kor kakil, akár előtte 5 perccel kelt, akár előtte 2 órával, mintha tudná, hogy 8 óra van. Így ha pont akkor adtam volna neki a probiotikumot, feltételezhettem volna, hogy ettől van,pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!