Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 8hetes 2. babat varo kismama...

Adnilem01 kérdése:

8hetes 2. babat varo kismama vagyok. Kerdesem:barnaztam, szedem a Duphastont, elkaptam a szaj-kez-labfajasos virust a kisfiamtol es ma egy kisebb szovetdarab tavozott pisiles utan belolem. Nincs fajas, verzes es gorcs. Lehet veteles?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 20:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm,tudom hogy valószínű mindenképp elment volna,de a panaszaim miatt nem úgy állt hozzám ahogy kellett volna,mivel évek óta hozzá jártam. Mivel dolgoztam,párom 3 műszakban dolgozik,a kórház meg nincs közel. Emiatt haragszom rá,mert ezeket tudta. És ennek a dokinak halt meg így kismamája,hogy nem vette észre hogy 5 hónapos méhen kívüli. Ő elvérzett mire kiért a mentő. Így már joggal gondolom hogy nem lehet megbízni benne,mert mosom kezeim féle doki lett belőle...
2014. dec. 7. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!