Van itt olyan kismama, akinek a babája végig a terhesség alatt kisebb volt 1-2 héttel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 19:16
1/10 anonim válasza:
igen, vélhetően később fogant, 40+3 napra született 2880 grammal, 52 centivel, teljesen egészségesen
2/10 anonim válasza:
nálam például így van, két fogantatási időpont lehetséges, 7 nap különbséggel (40 napos ciklusok). Valószínűleg az utóbbinál fogant meg, és emiatt minden vizsgálatnál kisebb egy héttel, legutóbb végérvényesen eltolták a kiírásom napját egy héttel.
3/10 A kérdező kommentje:
És hanyadik héttől vették észre, hogy kisebb?
2014. ápr. 9. 19:34
4/10 anonim válasza:
Nekem 1 héttel kisebb volt a méretei alapján, pedig inszeminációnk volt, így pontosan tudtuk, hogy mikor fogant. 39+0-ra született 50 cm-el és 3100 gr-al.
5/10 anonim válasza:
már a 8. héten gyanús volt, az orvos meg is kérdezte hogy rendszeresek e a ciklusaim.. mondom nem...erre válaszolta: mindjárt gondoltam, átlagosan hány naposak? mondtam neki 40...mondta hogy jó akkor valószínű később foganhatott mert nem akkora amekkorának kéne lennie...a 12. heti uh-ra már úgy mentem,hogy tájékoztattam erről a választott orvost, de látta is a méréseknél, hogy 11 hetesnek felel meg. ez a mai napig nem változott
6/10 anonim válasza:
Nekem is a genetikain modositottak a kiirt dátumon, mondjuk én már majd 13 hetesen mentem oda és 1-1,5 hettel kissebbnek mérték, majd a 31. Heten mar 2 hettel mertek kisebbnek, a vegen 39 hetre inditott szüléssel(toxemia miatt) csaszarral megszületett lanyunk 3100 g-al... Annyi h vékonyka volt, voltak enyhe koraszülött jegyei... Föorvosnö szerint olyan 36-37 heteske volt csak... 2900 g- al vittük haza. Még most is vékonyka pedig en nem ilyen alkat vagyok:) 3 éves 14 kg és kb 100 centi:)
7/10 Gyöngyikee válasza:
Nekem a 30hetes ultrahangon 28hetesnek feleltek meg a mèretei az elötte lévökön is mindig volt egy pàr nap egy hét..de a doki azt mondta minden rendben.
8/10 anonim válasza:
Nekem már a 12. heti uh-on kisebbnek mérték 1 héttel, végig igy maradt, 41+1 napon indították a szülést, 2990 gramm és 54 cm volt a kislányom.
9/10 anonim válasza:
Kislányomra minden uh-n azt mondta az orvosom, hogy legalább 1 héttel kisebb a koránál. 38. héten progis császárral született, 3750 grammal és 59 centivel. :)
10/10 anonim válasza:
Én lányom az értékei alapján 1 héttel kicsit le van maradva, a súlya viszont 1 hét + van, de ha baj lenne gondolom mondta volna a doki én nem izgulok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!