Vetélés (missed ab) után mikor fogok tudni úgy rágondolni vagy beszélni róla h nem sírom el magam?!
Nagyon sajnálom. Hányadik héten történt?
Bár nekem nem volt missed ab-om,"csak" korai vetélésem, és teljesen kiürült magától. Én 2 hétig mindenen bőgtem és semmi nem érdekelt. Most a 4. héten még van, hogy este elbőgöm magam, ha rá gondolok, de napközben már nem. Mivel a környezetem nem tudott még a várandósságról, így a vetélést sem mondtam senkinek, így jobb nekem, mert még mindig nem tudok beszélni róla.
Kitartás! Mindenki azt mondja, hogy az idő múlásával jobb lesz, ebben bízok én is:)
Én 16 hetesen vesztettem el, múlt héten műtöttek. Van, aki szerint már dolgoznom kéne. Hát, én ebben az évben már nem megyek. Sírj, amíg sírni kell, és tedd meg azt a keveset, amit tudsz. Ne siettesd magad, és ne legyen bűntudatod a gyász miatt.
Én egy hétig senkivel nem kommunikáltam a férjemen kívül.
Tegnap találkoztam anyukámmal és apósomékkal először. Néhány telefont már felveszek.
De várat még magára a normál élet.
(Tavasszal is volt egy 10 hetesen, az után egy hétig tartott. Ez hosszabb lesz.)
Sajnálom.Nem gondoltam hogy ennyien vagyunk ebben a helyzetben.
A legrosszabb hogy a kórházban egy szobában voltam olyanokkal akik éppen abortuszra vártak,nagyon vidámak voltak én meg bármit megadtam volna hogy az ő egészséges babájuk legyen az enyém.
Engem 2,5 napig próbáltak megszüleszteni és leraktak a szülőszobára. Az sem volt könnyű...
És hát, ugye ilyenkor már adnak tejapasztó tablettát is, szednem kell két hétig.
Este a legrosszabb, nagyon nehezen bírok elaludni mindig.
5-ös
Egyénfüggő. Mindenki máshogy és más tempóban dolgozza fel a veszteséget. Az sem mindegy, hogy mikor veszítjük el a babánkat. És az sem, hogy elsőt veszítünk el, vagy már van gyermekünk.
A mi kislányunk a 22. hétben halt meg. Lélekben már készültünk rá, mert a 20. héttől tudtuk, hogy be fog következni...:( :( Ettől függetlenül majdnem belehaltam, amikor kimondták, hogy nincs már szívhang. :( A szülés volt a legfájóbb lelkileg. Miközben görcsöltem és sírtam, a szomszéd szobákban vajúdókat és éppen szülő nőket végig hallgattam. 3 szülést egyenesben hallottam, amikor felsírtak a babák, akkor én is sírtam. Végül megszületett a halott kislányunk és akkor kicsit én is meghaltam. :( 2 hétig voltam otthon. Rengeteget sírtam, nem mentem utcára 1 hétig, úgy néztem ki, mint egy zombi. Nekem már van egy ovis kisfiam, így miatta (is) muszáj volt minél előbb összekaparni magam. Visszamenetem 2 hét után dolgozni. A kollégák nem mertek kérdezni semmit, mindenki elkerülte a témát. Azóta 2 hónap telt el. Már nem sírok minden nap, jól vagyok a körülményekhez képest. A kisfiam sok erőt ad és próbálok előre nézni. Azért vannak hullámvölgyek. Tegnap picit pityeregtem, ma pedig a hamvait tartottam a kezemben. Minden nap gondolok Rá, de már nem minden nap sírok. A munka, a hétköznapi teendők elterelik a figyelmemet, de este mindig itt van velem és gondolok Rá. Na tessék, most éppen sírok...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!