Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hová menjek Anti D injekcióért...

Hová menjek Anti D injekcióért az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Terhességem korai szakaszában elvetéltem, a 7-8. hétnél lehetek, lehettem. Az UH-n még nem látszott az embrió, csak a petezsák, jövőhétre voltam új UH-ra kiírva, de egész éjjel erősen görcsöltem, sokat véreztem, nagy vér darabok is jöttek ki és sok alvadt vér, a vérzés még most is tart, de már nem olyan erős. Ha műtéttel kell befejezni a vetélést az még biztosan pár nap, de én nyugodtabb lennék, ha már holnap megkaphatnám az ellenanyagot. A vércsoportom A RH negatív. Pest megyében lakom. Hová menjek? :(
2014. okt. 23. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem ennyire sürgős, az is beleférne, hogy ha a következő terhesség előtt adnák be.

Gondolom a hozzád legközelebbi kórházba érdemes. Budapesten van pár kórház.

2014. okt. 23. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Kórház!
2014. okt. 23. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
3 napon belül szokták beadni, biztos nem véletlenül. Oda menj ahol szültél volna, legközelebbi szülészet vagy ugyanott nőgyógyászati ambulancia ha van. Ott mindig van ügyelet, vlsz amúgy is ott kapnád.
2014. okt. 23. 14:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nem próbálkozom a saját kis városom ügyeletével, bemegyek a kórházba ahol szültem volna. A nőgyógyászom sajnos elérhetetlen (persze nem is hivogatom 5 percenként) de el is utazott a hosszú hétvégére. Még egyszer köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 23. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:

72 óra a beadási idő protokoll szerint.

Én a helyileg illetékes kórház nőgyógyászati osztályára mentem, pénteken vetéltem, szombat reggel hívtam a dokimat,ráérek-e hétfőig, de azonnal bezavart a kórházba.Sürgősséggel kérték a vércsoportmeghatározást, mert még nem volt kiskönyvem(szintén 7 hetesen történt), és még délelőtt megkaptam az injekciót.Műtétes befejezésre nem volt szükség mert magától kiürűlt minden.

2014. okt. 23. 14:14
 6/9 anonim ***** válasza:

10 hetes korig spontan vetelesnel felesleges beadni csak mutet utan kell.

lehet hogy a magzat is negativ volt es 10 hetig nincs anya magzat kozos vercsere.

2014. okt. 29. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
a mi protokolunk 48 ora es csak 10 het utan vagy muvi befejezes utan kotelezo
2014. okt. 29. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Remélem, azóta már felkerested a kórházat, nem itt várod a jobbnál-jobb válaszokat!

.

Mellékesen: az RH nem vércsoport!

Az pedig, hogy negatív éppen a Rhesus-faktor hiányát jelzi!

2014. okt. 31. 12:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt írtam "A RH negatív", tehát A negatív, nem azt, hogy a vércsoportom RH. Egyébként elmentem már orvoshoz, igen. Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!