Kivel szaladt még el a ló ünnepek alatt evés terén? Ez nagyon sok hízás?
Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok. 64,5kg-ról indultam és most 71,7kg vagyok. Ebből 3,7kg hízás az utóbbi 3 hétben történt. :-( Ez nagyon sok? Sajna ünnepekkor elszaladt velem a ló, süti,, szaloncukor meg minden. Kicsit el vagyok keseredve, első terhességemnél összesen 9kg-ot híztam, ebből 4kg volt a lányom.2014. jan. 7. 14:44
1/4 anonim válasza:
Hát velem is elszaladt a ló. Én 3 kg-t híztam az ünnepek alatt, mondjuk én már a 34. héten járok és már nem úgy bírok mozogni, mint előtte. Eddig "csak" 9 kiló jött fel összesen. Az előző terhességem alatt 14et híztam, akkor júniusban 5 kiló jött fel egyszerre, az víz volt. Most annyira nem vizesedem, jobban oda is figyelek azért. Majd lemegy szülés után. :) Hogy sok e a 3 kg azt nem tudom, a régi védőnőm, már biztos beszólt volna, az új semmit nem mondott. Szerintem ne keseredj el, nincs két egyforma terhesség, a lényeg, hogy ezután figyelj oda jobban. A baba egészsége az első, majd utána ráérsz fogyózni, sportolni. További jó babavárást! :)
2/4 anonim válasza:
Nem sok hizás hanem normális,szülésig max hizás 20-30 kg ami jó.
3/4 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok,ünnepek alatt 1,5-2 kg jött fel.Védőnő szerint ez "botrány" hogy 2 hét alatt ennyit ettem.
Ez van,egyébként diétáznom kell finoman,betartom,csak az ünnep kicsit közbe jött,pedig nem ettem olyan rengeteget.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! A 20-30 kg hízás nem egészen normális már. Doki és védőnő szerint 12-15 kg az még belefér.
2014. jan. 8. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!