Mennyi gyümölcsöt eszik 3-3,5 éves,15kg körüli lány gyerkőcöd?
Kislányom 3év 2 hós, és az utóbbi 2 hónapban nem győzöm venni a gyümölcsöt, embertelen mennyit megeszik..félre ne értsetek, örülök neki, hisz sok anyukától hallom, hogy nem eszik a gyereke, de pl. tegnap megevett reggel 3 szem almát, utána ebéd, majd az alvás után 5 ringló(már ezen kiakadtam:-))), 1 alma, és egy bazinagy fürt szőlőt...majd este vacsi+2 banán...és hát látom, hogy hízik is rendesen, pedig eddig kifejezetten kis vékonyka volt...olyan tök fura most ez nekem...én nem bírok ennyit megenni...:-DD
Vajon ösztönösen eszi, mert vitamin hiánya lehet?
nektek mennyit eszik?
Nekem az unoka húgom 3éves és 9 hónapos és ő max. naponta ha egy almát megeszik
Szerintem a gyerekednek lehet folyadék hiánya van amiatt eszik annyit én is mikor keveset iszok másnap én is ennyi gyümölcsöt eszem :)
Egy kisgyermeknek napi 2-3x kell ennie nyers zöldséget és gyümölcsöt. Ebbe pl napi 1 alma, este paradicsom, uborka tartozik bele. Ez a minimum.
Ezen felül meg amennyit adsz neki.
Amire figyelj, hogy a gyümölcsöknek nagyon magas a cukor tartalma. Ha ennyi gyümölcsöt eszik akkor semmi képpen ne kapja gyümölcslevet vagy sok édességet, mert attól hízik, hogy magas a cukorbevitele.
nekem lányom 3 éves 13 kg , 15 még pont átlagos, de ne a gyümölcsöt vedd vissza hanem más cukor forrást.
aha, köszi, igaza van mindkettőtöknek...:-)) megy a mancs..:-))
köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!