Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 40-es sorstarsaim, tudtok par...

40-es sorstarsaim, tudtok par vigasztalo szot mondani a tortenetemhez? 29 hetesen vesztettem el eletem elso magzatat.

Figyelt kérdés
Iszonyu erzes, nagyon hianyzik. Elkepzeltem a mosolyat, az oleleset, a hangjat, az arcat. Sosem fogom megismerni, sosem fogom megmutatni a vilagot neki.Meghalt, talan mert nem vigyaztam ra elegge? Talan mert nem akartam elegge? Talan mert nem voltam eleg jo neki, hogy engem valasszon edesanyjanak? Meghalt bennem, anelkul hogy hosszu ideig eszrevegyem. Megszultem, de sosem hallottam felsirni es sosem lattam az arcat, mert azt mondtak jobb ha nem. Nem voltam eleg eros hozza. Nemsokara temetunk dragam. Lesz, meg gyermekem utanad?
2014. okt. 19. 19:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Időközben még egy dologra fény derült. A magyar orvosom csinált egy STD szűrést (szexuális úton terjedő betegségek). Ilyet előtte eszembe sem jutott csinálni, mert minden partneremmel védekeztem, szóval nem gondoltam hogy bármi ilyesmim lehet. A vizsgálat ureaplazma fertőzést állapított meg. A magyar nőgyógyászom szerint ez okozhatta a méhlepény egyes részeinek elhalását. Sajnos ez a fertőzés nem eléggé köztudott és nem is minden nőgyógyász végezteti el teherbe esés előtt. Angliában ahol élek pl az ureplazma nem része az STD szűrésnek. Szerencsére otthonról kaptam antobiotikumot ami kiirtotta. Remélem az esetem tanulságul szolgál másoknak...
2015. ápr. 7. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez olyan lehet, mint itthon a TORCH vizsgálat, nem? Mert abban is néznek olyan vírusfertőzést, amit szexuális úton lehet elkapni és veszélyes a magzatra (Herpes simplex,Cytomegalovírus).

Azért az jó, hogy nálad kiderült a dolog és kezelik is gyógyszerrel, mert így a következő babánál biztos nem lesz semmi gond!!!

2015. ápr. 8. 11:37
 23/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a TORCH-nak nem része az ureaplazma. Nekem legalábbis az STD szűrésben volt benne. Azért is gondoltam, hogy elkezdek egy topikot erről, hisz aki nem orvos és nincs ebbe benne, az miért is tudna ezer féle fertőzésről ami gondot okozhat. És sajnos úgy is lehetsz fertőzött, hogy nem is tudsz róla. Ugyan ez STD-nek minősül, de nem csak nemi úton lehet elkapni.
2015. ápr. 8. 17:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Igen, ez valóban nem része a TORCH-nak.

örülök, hogy így figyel Rád az orvosod. A következő babával már biztos nem lesz semmi probléma!

2015. ápr. 13. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!