Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 40-es sorstarsaim, tudtok par...

40-es sorstarsaim, tudtok par vigasztalo szot mondani a tortenetemhez? 29 hetesen vesztettem el eletem elso magzatat.

Figyelt kérdés
Iszonyu erzes, nagyon hianyzik. Elkepzeltem a mosolyat, az oleleset, a hangjat, az arcat. Sosem fogom megismerni, sosem fogom megmutatni a vilagot neki.Meghalt, talan mert nem vigyaztam ra elegge? Talan mert nem akartam elegge? Talan mert nem voltam eleg jo neki, hogy engem valasszon edesanyjanak? Meghalt bennem, anelkul hogy hosszu ideig eszrevegyem. Megszultem, de sosem hallottam felsirni es sosem lattam az arcat, mert azt mondtak jobb ha nem. Nem voltam eleg eros hozza. Nemsokara temetunk dragam. Lesz, meg gyermekem utanad?
2014. okt. 19. 19:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Angliaban elek, vegyesen jartam terhesgondozasra itt es otthon. A szulest kovetoen teljeskoru boncolast kertunk, annak az eredmenye csak januarra lesz meg. A 29. hetig semmilyen kulonosebb tunet nem jelezte hogy baj van, kicsit vizesedtem, de nem volt magas a vernyomasom es a vizeletvizsgalatok sem mutattak semmi veszjoslot. A mgayr orvosom annyit mondott, hogy azert nem erzek tul sok mozgast, mert a lepeny a hasfalamon van...Azt hiszem meg kell varnunk a boncolasi eredmenyeket, mast nem tehetunk.:(
2014. okt. 20. 17:05
 12/24 anonim ***** válasza:

Január? Az nagyon sokára lesz még! Mi tart ennyi ideig vajon? nekünk 2 héten belül megvolt!

Annyit sem tudtak mondani, hogy esetleg beteg volt-e a baba? Látszott rajta valami, ami betegségre utal és mondjuk ezért nem engedték, hogy megnézd a születés után?

Nagyon rossz lehet így, hogy nem tudtok semmit. :(

Sok erőt kívánok a temetéshez!

2014. okt. 21. 11:42
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem latszott rajta semmi kulserelmi nyom, semmi egyertelmu jel ami a halalat okozhatta. A szuletesi paparjain az szerepel, hogy a halal oka ismeretlen. Sajnos mivel mar tobb mint egy bete meghalt bennem, elkezdett "atalakulni" es ezert a parom mondta, hogy jobb ha nem latom. Megengedtek hogy megnezzem, sot meg is erintettem, de az arcat letakartuk. Vannak rola kepeink, talan egyszer lesz erom megnezni. De igazan azt gondolom, hogy el bennem egy kep, egy erzes rola es az az igazi szamomra, nem feltetlenul a teste. a mar nem o, es hiszem, hogy o velunk van, akarhova is temetjuk a testet.
2014. okt. 21. 12:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Mélységesen együttérzek Veled. Januárban veszítettem el a 20 hetes magzatomat. Egészséges volt, kinyíltam és nem volt segítség. Nagyon nagyon kívánom, hogy minél előbb el tudd engedni, és új élet foganjon benned, a kis Lélek visszataláljon hozzátok!Így legyen, mert máshogy nem lehet!!!
2014. okt. 21. 21:21
 15/24 anonim ***** válasza:

Borzasztó lehetett, de jól tetted, hogy legalább megérintetted a kis testét. Én picit már bánom, hogy nem fogtam meg a mi kis 22 hetes magzatunk kezét. :( Mi nem láttuk Őt, nagyon figyeltek is arra, nehogy meglássuk. Igaz, nekem már az ultrahangon is azt mondták, hogy jobb, ha nem látom. Sajnos ödémás lett a kis teste és ezért nem akarták, hogy lássam. :(

Sok erőt Neked és a párodnak is!

2014. okt. 21. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Hogy érzed magad? Megkérdezhetem, megérkezett a boncolás eredménye? S mi volt a baj? :(

Remélem kicsit jobban vagy...

2015. febr. 3. 00:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is kíváncsi lennék, hogy van-e boncolási eredmény.

Remélem a lelkednek picit már könnyebb! :( Hogy érzed magad?

2015. febr. 3. 12:07
 18/24 A kérdező kommentje:
Megvan a boncolási eredmény. Eszerint a méhlepény egyes részeinek elhalása okozta a bajt. Az orvos szerint ez már a terhesség első heteiben eldől, hogy a méhlepény megfelelően fog-e működni (tk valamiféle előre kódolt elhalasról van szó), tehát az ilyen esetekben csakis a szülés megindítása lehetett volna a megoldás, ami a terhesség ezen szakaszában nagyon kockázatos lett volna a magzatra. A következő terhességemnél Aspirint kell szednem (csökkenetett dózisú), ami csökkenti a mehlepény elhalásának a kockázatát. Ezen kívül végig monitorozni fogják a magzati véráramlást és a méhlepényt (specialás ultrahanggal). Az orvos sajnos így is 10-15%-ra becsülte, hogy újra megtörténik. Nincs mást tennünk mint újra próbálkoznunk...Úgy érzem magam mint egy kísérleti nyúl...De talán sikerül...:)
2015. febr. 12. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, ami történt. Vigyázz magadra, ne aggódj, nemsokára megtörténik veled is a csoda, és egy gyönyörű baba édesanyja leszel. Én szurkolok Neked!

(egy két éves kislány 40 éves anyukája)

2015. febr. 16. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de legalább tudtak valamit mondani és legközelebb jobban tudnak figyelni Téged! Érdekes, mert nekem is lepény elhalásom volt (22.hetesen halt meg a babánk), bár nálam a baba is beteg lett 1-2 hét leforgása alatt, mivel már a lepény nem tudta ellátni Őt rendesen. Sajnos nekem nem mondtak semmi konkrétat, és nem lett magyarázat sem a lepényemre, sem a baba hirtelen betegségére (ödémás lett).

Remélem a következő babavárásod már örömteli és problémamentes lesz!

2015. febr. 16. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!