Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Reménykedjek? Minden orvos...

Reménykedjek? Minden orvos mást mond. Elvileg 9hetes vagyok de már legelőször mondták hogy kisebb 2héttel. Most mi van akkor? 9-7-5hetes a terhesség?

Figyelt kérdés
utolsó menszes 08.08. szeptember 8.pozi teszt.szeptember 18doki(2-3hetesnek látta a babát).októbet 1. másik doki 6-7 hetesnek látta szívhanggal(amit nekem nem mutatott meg) és akkor állítólag 6mm volt.október 10.babánál állítólag nincsen szívhang missed ab...majd másik orvos szerint minden ok mert csak 5hetes körül van.hematóma miatt mentem vissza mert pecsételtem és némi vér is jött..egyik orvos szerint a hematóma rá ment a babára is.egy óra múlva másik doki csak mellette látta és szerinte nincsen baj.
2014. okt. 10. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. :(
2014. okt. 13. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!