Reménykedjek? Minden orvos mást mond. Elvileg 9hetes vagyok de már legelőször mondták hogy kisebb 2héttel. Most mi van akkor? 9-7-5hetes a terhesség?
Az utolsó menzesszel nagyjából egybevág az 5 hetes terhesség. A 2-3 hetes babát nem értem, nem szokták így mondani, terhességi heteket szoktak, abból meg nincs 2-3 hét, vagyis még nem látható.
Hogy mit látnak uh-on, elég erősen függ a géptől és a szonográfustól. Szerintem reménykedhetsz. Pár nap múlva esetleg elmennék még egy helyre, de kicsit jó pihentetni a dolgokat. Sokat sajnos úgysem lehet tenni a pihenésen kívül. A hematóma közben egyre kisebb lesz, a baba meg nagyobb és erősebb.
Most néztem, félreolvastam a dátumot, valamiért szeptembernek vettem az utolsó menzeszed. Ne haragudj.
Ha korábban volt szívhang, most meg két doki sem látott, akkor az sajnos tényleg gyanús. De nagyon sok múlik a gépen is. Továbbra is azt mondom, pár napot várj, és utána nézesd meg megint valakivel. Mikorra hívtak vissza?
Olyan pici hogy ilyenkor mèg nehèz lemèrni , a hete pedig a mèret alapjàn àlapítjàk meg. Sok függ a gèptől, ràadàsul ha nem vagy nem jól fejlődik akkor is kisebb tehàt kevesebb hetesnek nèzhető. A szikhòlyag meglète ès a pulzàlò elõ szív a mèrvadò mèg a kormeghatàrozàsnàl....
Az hogy milyen tüneted van vagy nincs megint nemjelent semmit, vèrzès nèlkül is leàllhat...
Persze, megmaradhat. Ha nem darabos a vérzés, akkor az jó jel. Az a veszélyes ilyenkor, ha a hematóma a baba fölött van, és nagyon vérzik, mert lesodorhatja. Gondolom, magnéziumot meg valami vérzéscsillapítót kaptál.
A szívhang hiánya az igazán ijesztő, remélem, csak elnézték.
6os vagyok nekem is volt hematomàm habàr csak 2nap volt kis vèrzèsem, de hatalmas hematomàm volt pont a petezsàk felett , ràadàsul àramlàs is volt benne, kaptam magnèziumot rutascorbint ès progesteront, az orvos azt mondta szinte nincs remeny.....igaz 33hètre született nem egèszen ez miatt de itt szuszog a màsik szobàban :-)
Hamatoma túlvèszelhető szívhang hiàny húzósabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!