Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Középidős vetélésedet mikorra...

Középidős vetélésedet mikorra dolgoztad fel? Mikor érkezett el az a pont hogy azt mondtad; elfogadom, hogy ez történt.

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 16:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem velem, hanem közeli családtagékkal történt meg ez. Az anya abban az évben belebetegedett, derékfájdalmai lettek, nem bírt járni, csak csoszogva.

Lélekgyógyász hozta helyre, nem reumatológus. (....)

Két gyermekük született azóta, gyönyörűek.

A fájdalom mindkettejük szívében megmaradt, csak tompult.

Egyik előttem válaszoló csodálatos vigasztalást adott Neked, vajon milyen szerepe van az elveszített gyermeknek a Te és a Ti életetekben.

Gondold át! Szeretettel egy Veled együttérző.

2014. szept. 17. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Áprilisban kellett megszülnöm a majdnem 21 hetes egészséges kislányomat! Beindult a szülés, cisztáktól! Soha nem fogom tudni feldolgozni, nagyon-nagyon rossz érzés! Lassan 1 hónaposnak kellene lennie! Az első babámat is elvesztettem.. ő már egy éves elmúlt volna... vele missed műtétem volt a 9. héten.... én úgy érzem meghaltam! Kész, vége!! Már nem az vagyok, aki régen voltam......
2014. szept. 19. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy én mikor fogom feldolgozni, mert még nagyon friss a történet. Múlt héten kellett megszülnöm a halott kislányunkat. 22 hetes voltam. :(( Sokat sírok, még minden nap. De muszáj hamar talpra állnom, mert van egy gyönyörű 5 éves kisfiam és Ő nem láthatja, hogy anya állandóan csak sír és szomorkodik. A Férjem is segít, így bízom benne, hogy nem fogok lecsúszni a mélybe. :( Ha úgy fogom érezni, akkor szakembertől is kérek majd segítséget.

Bízom benne, hogy gyorsan megfogan az újabb kisbabánk, aki egészségesen fog megszületni és segít majd a felejtésben.

2014. okt. 2. 08:18
 14/16 anonim válasza:
Nekem is mult heten kellett megszulnom a 29 hetes fiam. Az elso gyermekunk lett volna, akit mindenki nagyon vart. Szerettem ot, bar nem ismertem es sosem lattam. Most a temetesre keszulunk. ha lesz is masik gyermekem, ot nem potolhatja senki, azokat az almokat mar nem tudom belelatni egy ujabb gyermekbe, az orokre elveszett vele. olyan erzes, mint az elso szerelem, az mindig veled marad...
2014. okt. 20. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is 22 hetesen szültem meg a down szindrómás kislányomat. :( veled mi történt utolsó???
2014. okt. 21. 07:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Borzasztó lehet a 29. hétben elveszíteni egy kisbabát! Főleg úgy, hogy az első lett volna...:( Nagyon sajnálom! :( Én vagyok, aki előtted írtam, hogy a 22 hetes kislányunkat vesztettem el. Azóta már 4 hét eltelt. :( Nekem csak azért lehet picivel "könnyebb", mert nem az első volt, hiszen van már egy gyönyörű ovis kisfiúnk! Az Ő szeretete, vidámsága, boldogsága, mosolya tartja bennem a lelket (és persze a Férjem is sokat segít).

Kívánom, hogy legyen benned sok erő és kitartás, amely segít ebben a nehéz és szomorú időszakban! :(

2014. okt. 21. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!