Ti hogy becezitek a kisbabatokat vagy nagy obb gyerkoceiteket? Miert pont ugy? Mennyi idos?
A kislanyomat Boglarkanak hivjak, en Bogokanak szoktam neha hivni az apja meg huntyit mondogat neki. Ne kerdezd honnan vette, vagy mit jelent :D szokta ugyis h huntyi mokus :D en jot nevetek rajta, eleinte csak lestem :D
Ja amikor megszuletett mogyinak beceztuk mert aprocska volt nagyon. 2,5 kg es 46 cm-el szuletett. :-)
én szinte minden "általános" jelzőt használok a babámnak
kicsi baba, kis csöppség, kicsi husom, tündérmókus, cicamica, te kis te, cicabogár, kicsi csillagja mamának,
újabban már rafkós kiscsákónak is hívom, mert mások is észrevették pl mintha néha fél szemével félig kacsintva mosolyogna, ehhez el is biccenti a fejét(apja ugyanígy, szóval ez valami örökölt mimika), meg olyanokat is csinál, hogy amikor puszit adok, oldalra néz a szemével csak és úgy mosolyog
nemrég olvastam arról, hogy nem tom milyen korban már hallgatnak a nevükre, ekkor kezdtem el gondolkodni, hogy szerintem ő nem is tudja, hogy neve is van, így gyakorlom már azt is :)
4 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!