Üres petezsák amiben nincs se szikhólyag, se embrió. Mire számíthatok?
Hope..
Annyira sajnálom.. :S
Erős és kitartást nektek..
Az a legszörnyűbb, hogy mikor a buta fejet vágja az ultrahangos doki, meg a nőgyógyász, megkérdezi: "akarták ezt a babát?" Ha egyszer nem-el válaszolok, akkor megmondta volna, hogy felesleges reménykedni? Hogy hagyjuk a fenébe a következő ultrahangot?
Kedves kérdező! Kívánom, hogy nálad minden rendben legyen!!! Belőlem azt hiszem, hogy még a keserűség beszél... Majd írd meg, mi bolt. Szorítok neked!!!
Hope!
Tudom miről beszélsz... Tőlem is megkérdezték elégflegmán h akarja ezt a babát?? A meglepettségembe csak pislogtam és egy aha-t tudtam kinyögni..
Velem is úgy viselkedtek mind h ha az utolsó retkes .igány lettem volna aki csak úgy 3 havonta vetetem el a gyerekeimet..
Szorny egy érzés volt.
Még annyit kérdezhetek h neked folyamatosan nőtt a petezsákod?
Mekkora mérete volt mikor kimondták h nincs benne baba?
Kívánom Hope h gyorsan túlvészeld ezt a fájdalmat. Légy erős. És remélem h a jó isten hamarosan ad nektek egy egy egészséges kisbabát.
Gratulálok a kisfiadhoz :D Imádd őt nagyon!!!!
Köszönöm már a tervek jönnek és a pozitiv hozzá állás is :D Ott kell lenni e a picurnak ( mi csak úgy hívjuk hogy pötty). Mert ott kell lennie!! És ott is fog lenni!!!
Jaj Hope!!
Ennek tiszta szívből örülök h nagyról napra jobban vagy :D
Ne aggódj már hónapon belül oda is megy a gólya :D
Hétfőre már egy másik kórházban kértem időpontot UH ra mert nem bírok péntekig várni. A pöttyünket nagyon sokan várják szval ha akar ha nem ott kell maradnia és gyarapodnia :D hétfőn jelentkezem h ott mi volt meg a pénteki UH után is :D Mondjuk ahogy írtátok (és köszönöm mindenkinek) már nem vagyok annyira elkeseredve :D Ugy gondolom h a mi pöttyünk kicsit lassú és nehezebben ért célba szval van még idő :D
basszus karika :D annyira örültem h jobban vagy h még írni is elfelejtettem :D
Nagyról= napról
már= pár
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!