5. és 6. hét között (5+5 lehetek az ovu alapján) 8,7 mm petezsák (ez van a leleten) és látszódó szikhólyag - ez normális?
tényleg korán mentél
ráérsz 7-8 hetesen
Nekem mennem kellett, mert az IR és a PCOS miatt fel kellett írnia utro-t. Csak az egyi hülye ismerősöm meg azzal etetett, hogy a megtermékenyítés után a 22. napon már elkezd pulzálni a szíve. Ami amúgy igaz is. Azt mondta ha nincs szívhang akkor tuti nem jó semmi, mert tudjuk ugye h mikor volt ovu..
De most (így utólag, én hülye) utánaolvastam, tényleg akkor kezd el pulzálni, csak még annyira picike, hogy nem lehet magát az embriót sem látni, hát még a szívecskéjét!
Két hét múlva megyek vissza...
Amúgy az normális, hogy még azt se mondta h kb mikorra leszek kiírva?
Amíg nem lát szívhangot az orvos addig nem állapítja meg a terhességet ésaddig egyértelműen a szülés várható időpontját sem fogja megmondani. Nyugi! Hosszú a terhesség 40 hete mindig lehetne min idegeskedni, de nem érdemes mert azzal csak a babádnak ártasz.
Boldog, gond mentes babavárást kívànok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!