Barátnőm 4 hetesen elvetélt, mennyi ideig nem ajánlott a szex?
Figyelt kérdés
Érdekes, az orovosok az égvilágon nem mondtak erről neki semmit. Szerinte így nincs probléma, de én azért féltem. 2 napig volt kórházban2014. júl. 3. 18:28
1/9 anonim válasza:
én 6 hetesen vetéltem el, és azt mondták akkor, hogy ugyanaz a tilalmi idő, mint szülés után: 6 hét.
2/9 anonim válasza:
4 hetesen nincs is ilyen tilalom.Hiszen még csak épp,hogy elkezdődött valami a szervezetben.Ilyenkor még az uh sem mutat semmit.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves második hozzászóló, aki biztos benne az még megerősítheti. De hiszek neki is, akkor nem gond ha történik valami :)
2014. júl. 3. 18:53
4/9 anonim válasza:
De két napig volt kórházban, akkor csak "történt" valami, nem?
5/9 anonim válasza:
Akkor vagy nem 4 hetes volt vagy nem tudom.De tuti,hogy 4 hetesen az orvosok még semmit sem láttnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban az 5. hét elején volt, szerencsére már túl van az egészen, és akkor élhetünk szexuális életet az elmondásotok szerint. Köszönöm
2014. júl. 3. 19:08
7/9 anonim válasza:
Kérdező ha nem volt műtéti beavatkozás akkor nem kell várni semmire,lehet szexelni!Max egy hetet bírjatok ki!
8/9 anonim válasza:
Ha spontán a vetélés, akkor nem kell várni. Ha műtéti, akkor nekünk 3 hónapot mondtak.
9/9 anonim válasza:
3 honap??? Szep is lenne
Mutet utan 3 het ha mar nem verzel.
Spontan veteles utan ha mar nincs verzes.
Az uj babara min egy ciklust kell varni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!