Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ez most vetélés volt vagy nem?

Ez most vetélés volt vagy nem?

Figyelt kérdés

Május 18.-án volt meg utoljára a következőnek június 13.-án kellett volna megjönnie.Nem jött,csináltam tesztet ami pozitív volt.Másnap délutáni pisiből is.Digitális teszt 3 nap múlva mutatott 1-2 hetet,majd rá pár napra halványodott a teszt.

Május 20.-án nagy görcsökre ébredtem és ömlött a vér belőlem.Mentem kórházba de ott nem látták jelét sem a terhességnek.Bent feküdtem 5 napot.UH szerint üres a méhem ezt értem is.a Teszt negatív ezt is értem gondolom kiürült a hcg.A dokik azt mondják méh heveny gyulladása betegségem van.Kaptam Klion gyógyszert.Vérvétel volt és vizelet.Haza engedtek de előtte megvizsgált a doki és azt mondta egy picike cisztám van de nem kell vele foglalkozni mert annyira pici.

Most akkor ez mi lehetett?Volt valaki így?Nem mondták,hogy vetéltem de az sem hogy nem voltam terhes.Lehet a ciszta okozott pozi tesztet?Hiába kérdeztem semmit nem mondtak.Annyira kaptam választ,hogy nem kell várnunk próbálkozhatunk majd ha lement a gyulladás.

Mi lesz a cisztával?Elég ez a gyógyszer a gyulladásra?Ha fertőzés miatt van gyulladás a férjemnek nem kellett volna kapnia gyógyszert?Semmit nem mondtak az orvosok simám hazaengedett egy hét múlva kontroll.

2014. jún. 24. 14:42
 1/3 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni,hogy a vérzés abbamaradt most néha néha barnázok.A hasam húzódik kicsit de nem elviselhetetlen.

Lehet progeszteron szint problémám van mert más tünetek is utalnak erre,de a kórházban meg sem említették a hormonvizsgálatot.

2014. jún. 24. 14:46
 2/3 A kérdező kommentje:
nem progeszteront hanem prolaktint akartam írni
2014. jún. 24. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ciszta állítólag okozhat pozitív tesztet, de ez inkább vetélésnek hangzott. A klion antibiotikum, gyulladásra tök jó, a férjedet nem veszélyzteti a méh gyulladása, neki nem kell.

Nekem is volt cisztám, ha csak folyadékkal telt, nem fáj és nem zavar, nem kell vele csinálni semmit, majd kipukkad és eltűnik.

Ha az orvos ennyire nem közlékeny, én megfontolnám hogy keressek egy másikat.

2014. aug. 10. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!