Késett egy hetet, majd nagy görccsel jött meg. Elvetélhettem?
Már nem most volt, de érdekel. Fogamzásgátlót szedek évek óta, soha nem hagyok ki egy szemet sem. Rendszeresen jön meg, szerdán hagyom abba, vasárnap megjön. Nem régen késett 8 napot, vettem tesztet is, de egy csíkot sem mutatott, valószínű selejt volt. Aznap, mikor a tesztet csináltam, megjött este, nagyon görcsöltem (pedig mióta gyógyszert szedek csak kicsit szoktam), és sokkal sötétebb és több volt a vérzésem, mint a megszokott.
Ha valóban baba lett volna, és egyszer ez megtörtént, akkor van esély rá, hogy többször is megtörténhet?
Szerdán újrakezdtem a gyógyszert, annak ellenére, hogy nem jött meg, és utána héten volt ez. Ez is befolyásolhatja?
Kicsi rá az esély, de mindenképpen nézesd meg magad egy orvossal, ha tényleg nagyon más volt, mint szokott. Inkább menj el fölöslegesen, minthogy valami "bent maradjon", és komoly baj legyen.
Lehet akár ciszta is, ami magától kipucolódik, az szokott sötétebb, darabosabb lenni, nálam ez volt a gond, és görcsöltem is rendesen, pedig soha nem szoktam (a teherbeesésnél is ez gátolt, szerencsére azóta megoldódott).
Én vetéltem már el korai időszakban (5 hetesen) és nekem nem ugyanolyan érzés volt, mint amikor nemrég késett egy hetet, és úgy jött meg. Több, sötétebb vérzésem volt ugyan most is, és görcsöltem, de az első....hát én azt hittem, soha többé nem kelek fel abból az ágyból.
Éjjel lefeküdtem aludni, hajnalban elöntötte mindenemet a vér, elképesztő módon, aztán kivánszorogtam a fürdőbe, majd vissza aludni, mert azt hittem, hogy csak megjött, na az a fájdalom, amit utána átéltem, mikor újabb durva vérzés jött...na az nem menzesz fájdalom volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!