Ez már megint mi lehet?

Figyelt kérdés
Február 21.-én volt missed ab műtétem,április 4.-én jött meg a menstruációm ami 11.-ig tartott,majd május 4.-én ismét megjött és 11.-én szintén elmúlt.A múltkoriban észleltem némi nyákos halvány barna folyást ami viszont a hasam alja is szurkált kissé,viszont együtt voltam a párommal mert baba projekten vagyunk és az aktus után vérzés lépett fel,halvány piros-barnás színű, elmentem 19.-én nőgyógyászhoz és azt mondta hogy minden rendben van,viszont írt fel kúpot mert enyhe folyást vett észre.a Kúp miatt betétet használok viszont tegnap reggelre véres volt azt hittem hogy megjött (egy héttel hamarabb) de a tamponon nem volt semmi és éjszaka sem jelentkezett vérzés.A hasam aljában érzek némi fájdalmat,szúrást mintha a petefészkem vagy méhem vagy én már nem tudom hogy mi lenne.A kúpból egy db maradt amit tegnap kellett volna elhasználnom.Most akkor mitől véreztem csak úgy?Mi lehet a baj?Valaki valamit tud mondani,vagy csak én fújom fel megint?
2014. máj. 30. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem lehet pár hónapot várni egy ab után a gyerekkel, hogy a tested tudjon regenerálódni?
2014. máj. 30. 09:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a köztes vérezgetések hormonproblémára utalnak. Szerintem még nem regenerálódott a szervezeted kellőképpen. Én tudom, hogy iszonyat nehéz várni, főleg hogy már megtapasztaltad a várandósságot, de hidd el, megéri türelemmel kivárni a megfelelő időt. Tudom, miről beszélek. Az első vetélés után hamar belevágtunk (egy vérzést vártunk csak meg). Össze is jött egyből a baba, aztán elvetéltem ismét. Nem biztos, hogy köze van a közeli időpontoknak egymáshoz, de akár lehet is. Az orvosom szigorúan eltiltott a teherbeeséstől legalább fél évig. A műtétem nyolc hónapja volt és akár már most belevághatnánk, hiszen beálltak a ciklusaim és minden rendben van, de nem akarok kapkodni (még szeretnék egy kicsit fogyni, mozogni, meg még hatni hagyni a gyógyszereket). Egy kis pihit javasolnék nektek is!
2014. máj. 30. 09:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első!Lehet menni máshová flegmázni!Részemről ennyi.

Köszönöm második válaszoló!Viszont voltam 19.-én nőgyógyásznál és a kórházban is azt mondták hogy lehet próbálkozni 3 hónapot mondtak az letelt.Igen rohadt nehéz mivel 2 évet vártunk rá és elment és igen szeretnénk már gyereket.Mivel minden rendben van belülről ezért engedélyezett volt a projekt.Csak ez így fura vérzek aztán nem...

2014. máj. 30. 09:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja igen és azt elfelejtettem írni,hogy Május 14.-én voltunk először védekezés nélkül együtt majd 16.-án de akkor jelentkezett az aktus utáni vérzés és onnantól kezdve nem is voltunk együtt sehogy mivel kúpoznom kellett! Na erre lehet flegmázni!
2014. máj. 30. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hormonprobléma. Kérj vérvételt. Mielőbbi babásodást :)
2014. máj. 30. 09:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!De a hormonprobléma lehet egyik percről a másikra?Várok még egy kicsit hogy mi lesz,mert a dr.nő azt mondta hogy ha többször jelentkezik akkor menjek vissza,bár az együttlét miatti vérzésre gondolt,ezt a hetet megvárom,hogy mi lesz.
2014. máj. 30. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem flegmázott az első, tök jogos a kérdése, csak neked nem tetsző módon fogalmazta meg (bár szerintem semmi bántó nem volt benne).

Az orvosok mindig három hónapot mondanak. Én viszont nem hiszek ezekben a tankönyvi határidőkben. Mert lehet, hogy a biológia szerint három hónapos periódus szükséges, de mivel minden ember, minden szervezet, minden hormonháztartás más, ezért hiába tudja az orvos, hogy három hónapot kell várni, lehet, hogy nálad elég egy hónap is, de lehet, hogy fél év múlva sem lesznek rendben a hormonjaid. Az jó, hogy a kontrollon minden oké volt, de az legfeljebb a méhed "tartalmára" irányuló vizsgálat. Ezen kívül ezer és egy egyéb körülménynek kell passzolnia, hogy minden tökéletes legyen a babásodáshoz.

Mindenesetre sok sikert kívánok!

Második voltam.

2014. máj. 30. 09:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves második!Lehet vitába szállni hogy ki hogy és milyen módon tette fel a kérdést,viszont én feltettem egy kérdést amire olyan emberektől vártam a választ a tanácsot vagy bármi hasznos hozzá szólást akik esetleg átmentek ilyen vagy hasonló dolgokon.Nem rögtön vissza kérdezni kell számomra igen is flegma/támadó kérdéssel,ha nem tud rá válaszolni akkor ne tegye.Nem jó kedvemből irkálok ide!Az meg hogy mindenkinek másképp reagál a szervezete az igaz de épp azért mertünk próbálkozni mert az orvos mondta azt a vizsgálatokból.Igen lehet hogy egy hete minden rendben volt és most már nem,pont azért kérdeztem.Köszönöm a válaszodat!
2014. máj. 30. 10:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj Első hogy flegma jelzővel mutattam a kérdésedre,de iszonyat ideges vagyok és alapból heves a vérmérsékletem de ha gond van akkor még jobban!Én csak szeretnék végre babázni,sokat vártam rá,engedélyt megkaptuk hogy lehet próbálkozni és én is úgy éreztem hogy nincs gond és készen állok rá.Elnézést mindenkitől.
2014. máj. 30. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!