Ez már megint mi lehet?
Kedves első!Lehet menni máshová flegmázni!Részemről ennyi.
Köszönöm második válaszoló!Viszont voltam 19.-én nőgyógyásznál és a kórházban is azt mondták hogy lehet próbálkozni 3 hónapot mondtak az letelt.Igen rohadt nehéz mivel 2 évet vártunk rá és elment és igen szeretnénk már gyereket.Mivel minden rendben van belülről ezért engedélyezett volt a projekt.Csak ez így fura vérzek aztán nem...
Szerintem nem flegmázott az első, tök jogos a kérdése, csak neked nem tetsző módon fogalmazta meg (bár szerintem semmi bántó nem volt benne).
Az orvosok mindig három hónapot mondanak. Én viszont nem hiszek ezekben a tankönyvi határidőkben. Mert lehet, hogy a biológia szerint három hónapos periódus szükséges, de mivel minden ember, minden szervezet, minden hormonháztartás más, ezért hiába tudja az orvos, hogy három hónapot kell várni, lehet, hogy nálad elég egy hónap is, de lehet, hogy fél év múlva sem lesznek rendben a hormonjaid. Az jó, hogy a kontrollon minden oké volt, de az legfeljebb a méhed "tartalmára" irányuló vizsgálat. Ezen kívül ezer és egy egyéb körülménynek kell passzolnia, hogy minden tökéletes legyen a babásodáshoz.
Mindenesetre sok sikert kívánok!
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!