Abortuszról mik a tudnivalók?
Nem tarthatom meg sajnos,mert azt szeretném,amire gyermekem születne,mindene meglegyen.Most először estem teherbe.
Mivel én még nem múltam el 18 arra lennék kíváncsi, hogy szülői engedély nélkül eltudnám e vetetni valamilyen módon?
Hogyan történik?Fáj?Milyen negatív hatásai lesznek rövidtávon,hosszútávon? Nehezebben esek majd teherbe, és nagyobb a kockázata, hogy valamilyen rendellenességgel fog születni a gyermekem, ha majd pár év múlva szeretnék?
Tönkre megy a méhem?
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Szüleid tudtán kívül semmiképp. Minden műtéti beavatkozáshoz az ő aláírásuk szükséges.
A tágítás, vákuumozás folyamatáról írtak már, és talán az sem mellékes, milyen módon hal bele a döntésedbe a gyermeked, de sokak tapasztalata az, hogy a fizikai fájdalom messze eltörpül a lelkiek mellett. A későbbi meddőség, vagy sorozatos vetélések szövődményének aránya csak 1-2%, a méhed minden bizonnyal nem megy tönkre.
Gondold át, mik a lehetőségeid, tájékozódj, mit jelent rád nézve mindez és próbáld lelkileg is beleélni magad abba, amit most elhatároztál, biztosan ezt akarod-e. És beszéljetek az "apa" szüleivel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!