Betoltott 4. Honap utan mennyi esely van spontan vetelesre?
a
20%-ot a vetélésre írta a válaszoló...
Amit most írok,nem paráztatásból írom,csak a saját tapasztalatom...
Nekem volt egy terhességem,a 12.héten minden rendben volt az UH-nál,és a következő Uh-n (a 18.héten)kiderült,h a magzat a 14.hét körül elhalt.Nem volt sem görcs,se vérzés,se semmi.Én úgy tudom egyébként,h vérzés csak a 6-8 héten történő kilökődésnél van.Utána már már annyival "nagyobb" a magzat,hogy nincs kilökődés.
De neked minden jót kívánok,és fő a pozitív gondolkodás!
7-esnek: nem azt írtam, hogy a terhes nők 20%-a elvetél a 12.hét után, hanem azt, hogy ha valaki elvetél, akkor az az esetek 80%-ában a 12.hét előtt történik meg, és a vetélések 20%-a esik csak a 12.hét utáni időszakra!
A válaszomnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a terhes nők hány százaléka vetél el. Matekból nem lehetsz túl jó:)
Szia!
Sajnos 2013-ban volt egy méhen belüli elhalás, amit 11. héten vettek észre, akkor már kb. 3 hete nem élt a babám...semmit nem vettem észre belőle, nem lökődött ki, műtéttel eltávolították Őt!
Aztán kicsivel több, mint egy hete pedig a 20. héten meg kellett szülnöm a Babánkat, mert egyik hajnalban megindult a szülés... előzményként annyit, hogy kevés volt a magzatvizem és cistykus szerkezetű volt a lepény...pontosat még én sem tudok, várom az eredményt..szövettanit! "Barnáztam" előtte már pár hete, de nem mondták rossznak a vizsgálatokon!
Szóval ne ijedj meg, nem ijesztgetni akarlak, csak válaszoltam a kérdésedre! Próbálj pozitívan gondolkodni, és kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!