Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Betoltott 4. Honap utan...

Betoltott 4. Honap utan mennyi esely van spontan vetelesre?

Figyelt kérdés
Ha valakivel megtoortent esetleg volt fajdalom ver vagy hasonlok?
2014. ápr. 18. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
A terhesség 12.hete után már csak 20% az esély.
2014. ápr. 18. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Es ha elvetelek akkor az azonnal fajdalommal eros gorcsokkel jar? Csak aggodo tipus vagyok egy kicsit.
2014. ápr. 18. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül erős görcsökkel, de jelentős mennyiségű vérzéssel.
2014. ápr. 18. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
1. válaszoló ne viccelj már, és ne ijesztgesd a kérdezőt, hogy 20 %. Akkor minden 5. nő elvetélne a 12. hét után. Én 2-3 %-ot olvastam.
2014. ápr. 19. 13:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Igazabol barmikor egy kis gorcsot eszlelek a pocakomban mar egybol rosszra gondolok tudom hogy nem szabad dehat elso tethessegem es feltem a picit nagyon.
2014. ápr. 20. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
59%

a

20%-ot a vetélésre írta a válaszoló...

2014. ápr. 20. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen tudom hogy arra írta, azért írtam hogy hülyeség, mert akkor minden 5. nő elvetélne a 12. hét után. 4. voltam.
2014. ápr. 21. 09:17
 8/11 anonim válasza:
100%

Amit most írok,nem paráztatásból írom,csak a saját tapasztalatom...

Nekem volt egy terhességem,a 12.héten minden rendben volt az UH-nál,és a következő Uh-n (a 18.héten)kiderült,h a magzat a 14.hét körül elhalt.Nem volt sem görcs,se vérzés,se semmi.Én úgy tudom egyébként,h vérzés csak a 6-8 héten történő kilökődésnél van.Utána már már annyival "nagyobb" a magzat,hogy nincs kilökődés.

De neked minden jót kívánok,és fő a pozitív gondolkodás!

2014. ápr. 28. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:

7-esnek: nem azt írtam, hogy a terhes nők 20%-a elvetél a 12.hét után, hanem azt, hogy ha valaki elvetél, akkor az az esetek 80%-ában a 12.hét előtt történik meg, és a vetélések 20%-a esik csak a 12.hét utáni időszakra!

A válaszomnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a terhes nők hány százaléka vetél el. Matekból nem lehetsz túl jó:)

2014. ápr. 29. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos 2013-ban volt egy méhen belüli elhalás, amit 11. héten vettek észre, akkor már kb. 3 hete nem élt a babám...semmit nem vettem észre belőle, nem lökődött ki, műtéttel eltávolították Őt!

Aztán kicsivel több, mint egy hete pedig a 20. héten meg kellett szülnöm a Babánkat, mert egyik hajnalban megindult a szülés... előzményként annyit, hogy kevés volt a magzatvizem és cistykus szerkezetű volt a lepény...pontosat még én sem tudok, várom az eredményt..szövettanit! "Barnáztam" előtte már pár hete, de nem mondták rossznak a vizsgálatokon!

Szóval ne ijedj meg, nem ijesztgetni akarlak, csak válaszoltam a kérdésedre! Próbálj pozitívan gondolkodni, és kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!

2014. máj. 4. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!