Utrogestan 2x1 vagy 3x1?
Figyelt kérdés
tegnap reggel rózsaszín folyásom volt és az orvos 2x1-t írt fel, a babának volt szívhang, 4,4mm, 6 hetes vagyok. Mikor hazaértem pedig elkezdett ömleni a vér és görcsölni kb 2 órán keresztül, felhívtam és azt mondta szigorú fekvés és a hüvelykapszula használata, viszont nem mondta növeljem e a nagy vérzés miatt az adagot, mellesleg elég alacsony a progreszteron szintem :/ megemeljem biztonság kedvéért 3x1-re? tapasztalatok?2014. márc. 29. 07:56
1/7 anonim válasza:
Hívd fel megint és kérdezd meg. Magadtól ne emeljed szerintem. Én barnáztam a fiammal 6 hetesen arra Rutascorbint kaptam, utána 8 hetesen egyik este véreztem elég rendesen, akkor Duphastront kaptam (ugyan az mint a Utrogestan) 3x1 kellett szednem 12.hétig. Most 5 hónapos nagyfiú.
2/7 A kérdező kommentje:
remélem nekünk is megmaradt a baba, nagyon szeretnénk :/
2014. márc. 29. 08:24
3/7 anonim válasza:
Progeszteron tuladagolas nincsen. Az adagot en emelnem, foleg hogy alacsony a hormonszinted. A 3x1 egy teljesen altalanos adagolasi aranx. Szerintem nyugodtan. Legalabb amig verzel.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) már csak szerdáig kell kibírnom hogy tudjam jól van :)
2014. márc. 29. 08:58
5/7 anonim válasza:
1 vagyok: Ha esetleg nem maradna meg, bár ezt nem hiszem, mert így hogy már volt szívhang és minden rendben volt biztosan nem lesz baja, de ha még is akkor arra az esetre mondom, hogy az első babám nekem 8 hetesen elment, és látod most még is csoda szép nagy fiam van. De nálatok egészen biztosan nincs baja a picinek, csak szereti az izgalmakat. (legelső babám ment el, a kivel véreztem ő megszületett és nagy fiú már)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a támogatást :)
2014. márc. 29. 14:27
7/7 anonim válasza:
Akár 3x2-t is használhatsz, semmi bajod nem lesz tőle, szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!