Szerintetek nagy baj lehet?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok és tegnap este jött tőlem pár csepp vér, de azóta egyántalán semmi. Ha vetélés lett volna, akkor utána még kellett volna jönnie, ha jól tudom. Volt valaki már így? Nem akarom, hogy baja legyen :(:( első baba:(2014. márc. 9. 18:53
11/11 A kérdező kommentje:
Sok válaszoló olyan könnyen beszél. A legközelebbi kórház 50 km-re van tőlem és nem csak úgy megy, hogy fogom magam és megyek. Amikor pedig írtam, a férjem délutános volt, és magam nem szívesen indultam útnak, ilyen rossz esti közlekedés mellett, ami felénk van. Úgyhogy, akik azt írták, hogy ha akarod ezt a babát, akkor indulj. Nem ment volna olyan egyszerűen és igenis SZERETNÉM A BABÁT.
2014. márc. 12. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!