Szerintetek nagy baj lehet?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok és tegnap este jött tőlem pár csepp vér, de azóta egyántalán semmi. Ha vetélés lett volna, akkor utána még kellett volna jönnie, ha jól tudom. Volt valaki már így? Nem akarom, hogy baja legyen :(:( első baba:(2014. márc. 9. 18:53
1/11 anonim válasza:
Én bementem volna azonnal az ügyeletre, kórházba, akárhová.
Volt mar sajnos vetelesem, az nem igaz, hogy meg kellett volna jönnie. Ha 10 hetesen elvetel valaki, az mar sajnos nem "tisztul" ki magátol, vagy nagyon ritkán...
De azert drukkolok, de tényleg ne itt várj tanácsot, hanem menj dokihoz!!
2/11 anonim válasza:
Valszeg nem vetélés, de azonnal dokihoz kell menni, akármennyit is vérzel.
4/11 anonim válasza:
Vérzés esetén mindig be kell menni a kórházba ha terhes vagy. Én 8 hetesen nagyon véreztem, most még is itt a fiam 4 hónaposan. De azonnal bementem a kórházba, igaz semmit nem tudtak csinálni csak mondták, hogy pihenjek és várjunk. De ilyenkor fontos azért hogy megnézzen egy doki, mert akkor meg nyugszol és nem idegeskedsz.
5/11 A kérdező kommentje:
Most már aludni sem fogok tudni. Nagyon ideges vagyok :( :'(
2014. márc. 9. 19:50
6/11 anonim válasza:
Egész biztosan nincsen baj, de akár most is bebóklászhatnál a kórházba megnéznek aztán ennyi. Nincs értelme annak, hogy most tovább idegeskedjél. Menjetek be a kórházba megnéznek és kész.
7/11 anonim válasza:
Ne is akarj most aludni, ha akarod a ezt a babat akkor indulj a korhazba most!
8/11 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek így kezdõdött a vetèlèse, elõször csak pàr csepp 2 napig semmi utànna nagyobb folt majd 2 nap mulva teljesen bevèrzett, igaz õ csak 6 hetesen volt az elsõ tünetnèl....
Mindekèpp ügyelet ott megnèzik a szívèt ès a tapadàsàt, ha csak hematóma legtöbbször az is làtszik ...ès akkor sok pihenès...
Biztos vagyok benne minden rendben lesz de nèzètek meg! Ès írd meg kèrlek....
Drukkolok!!!!
10/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincsen semmi baj,:) azt mondta, hogy sokat kell pihennem. :)
2014. márc. 12. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!