Lehetséges, hogy elvetéltem?
Figyelt kérdés
Nyaralunk a párommal, ezért csak akkor mennék orvoshoz, ha nagyon nagy a baj, mivel itt nehéz orvost találni. 10 hetes terhes vagyok, de pár napja elestem a vízben. Nem volt nagy esés, de utána elkezdett gorcsolni a hasam és elkezdtem vérezni. Nem volt darabos, csak jott a vér hullámokban, de nem volt eros az sem. Ez kb. 1 oraig tartott, aztán elmúlt. A gorcsoles hamar elmult. Este még jott egy kis vér, de aztán semmi, majd kovetkezo nap csak barnás pecsételés, de nem komoly, és azóta semmi, a hasam sem fáj. Aki tapasztalt márilyet, kérem írja le a tapasztalatait, mert aggódom. Ez 4 napja volt. A terhesség jelei (mellfeszules, hányinger stb) még megvannak. Koszonom elore is a válaszokat.2014. márc. 4. 10:18
11/15 A kérdező kommentje:
Bár ezt nem kérdeztem az orvostól, de arra tippeltünk a párommal, hogy hármasikreket vártam, és az egyik meghalt sajnos és az jött ki. Az ultrahangon én is láttam az ikreket, a burok is, meg minden teljesen épnek tűnik. Kétpetéjűek. Csütörötökön többet fogok tudni majd. Nagyon izgulok, hogy ne legyen semmi komplikáció.
2014. márc. 17. 18:15
13/15 A kérdező kommentje:
Mult csutortokon voltam dokinal, csinaltak reszletes UH-t, es minden rendben van az ikrekkel :). Nem tudtak megmondani, hogy miert volt a verzes; tobb oka lehet: harmasikrek voltak, es az egyik meghalt, a verdarabok mar a mehfalon voltak korabban, vagy a ver mar korabban bent volt a mehben, es az jott ki, vagy egy ugynevezett breakthrough verzesen estem at, ami minden 5. kismamaval elofordul a terhesseg elso 3 honapjaban....Egyszoval a verzes okat nem tudtak megmondani, de a babak rendben vannak, egeszsegesek, es rendesen nonek :) Jovo heten megyek haza Mo-ra, es otthon is szeretnek elmenni orovoshoz es kivizsgaltatni magamat a biztonsag kedveert. Majusra pedig bejelntkeztem erre az 5D-s UH-ra meg genetikai vizsgalatra, amit Budapesten is egy helyen Matyasfoldon csinalnak. Az ir orvosok szerint nem lehet gond, de jobb az, ha tobb bvizsgalaton esem at. Ikerterhessegnel egyebkent is tobbszor kell vizsgalatra jarni. Ma pont 12 hetesek egyebkent :)
2014. márc. 24. 12:07
15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi, eddig jol vagyunk! :) Vasarnap jottem vissza Irorszagba Bp-rol. Otthon is elmentem vizsgalatokra, meg UH-ra. 2 egeszseges baba, mar a 14. hetben vagyunk. 1 kisfiu, 1 kislany :) A vervizsgalat eredmenye meg nem jott ugyan meg; azt erre a hetre varom, de az orvosok szerint minden rendben van. Ikreknel tobb vizsgalatra kell jarni, ugyh itt Irorszagban 25-en megyek a kovetkezo UH-ra, otthon meg majd majus 13-an.
2014. ápr. 8. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!