Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ez most mi lehet? Elvetéltem?

Ez most mi lehet? Elvetéltem?

Figyelt kérdés
Három napot késett a menstruációm. Csináltam egy terhességi tesztet,ami halvány pozitívnak mondható.. Majd délután megjött, és már a hatodik napja tart a menstruációm, ami általában 5 napos szokott lenni. Lehetséges hogy terhes voltam és elment a baba? Amit észre vettem, hogy a szokásosnál jobban görcsöltem. Mielőtt megjött előtte meg hányingerem volt, meg rossz volt a közérzetem, de ezt betudtam a vérzés közeledtének. Szerintetek elképzelhető hogy terhes voltam? Van már egy kislányom, és egyelőre nem tervezünk második babát, persze ha megfogan akkor szeretettel várjuk. Szép napot nektek és köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 7. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Hormonzavar is lehetett.
2014. jan. 7. 13:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg csak hormonzavarról van szó, mert azóta ezen jár az agyam, hogy mivan ha terhes voltam..:( ha elmegyek dokihoz ő azt látni fogja, hogy esetleg volt e baba vagy nem?
2014. jan. 7. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Hormonzavartól nagyon ritka esetben lesz + a teszt.

Sajnos valószínűbb, hogy korai vetélés volt.

2014. jan. 7. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Biokémiai terhesség volt.

Ha ez egyszeri, akkor nincs tenni való, ha többször ismétlődik, akkor kivizsgálás indokolt.

2014. jan. 7. 14:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Huhh ez elég rosszul hangzik, még csak most volt először ilyen
2014. jan. 7. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért ez viszonylag gyakran előfordul.

Nekem egyszer volt, és mellette három egészséges gyerekem van, akik könnyen összejöttek.

2014. jan. 7. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Ami lemaradt:

szóval a legtöbb nő ilyenkor még nem tesztel, és ha nem tesztelsz Te is, akkor lehet hogy rá sem jössz, csak késésnek tudod be...

2014. jan. 7. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Én hat hetesen vetéltem el, azonnal mentem dokihoz, de csak annyit tudott megállapítani,hogy nagyobb a méhem, rá sem írta a papírra,hogy vetélés,pedig biztos,hogy az volt,mert több tesztem is pozitív lett,és amikor "megjött" ömlött belőlem a vér, rengeteg nagy alvadt vérdarabkákkal.
2014. jan. 8. 11:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Jujj szegény, biztos borzalmas lehetett. Én még sohasem vetéltem el, mármint úgy értve hogy konkrét pozitív tesztem legyen, és úgy menjen el a baba.Ez is csak olyan halványka volt, de látszott a második csík.
2014. jan. 8. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez volt novemberben. Menzesz előtt 4 nappal pozitív lett a tesztem, azért teszteltem, mert a lányommal 2 éve szintén menzesz előtt 5 nappal már pozi volt tesztem és akkor is ugyan azok voltak a tüneteim mint novemberben.

7 nap múlva megjött, a doki rá 3 napra hívott be. Látta, hogy valószínűleg elindult valami, de nem maradt meg. Nem görcsöltem, semmi, csak menstruáltam mint máskor.

Sokszor előfordul ilyen, a természet elintézi a dolgot, állítólag sokan észre sem veszik, mert megjön nekik időre és ugye kevesen tesztelnek előtte.

Szerintem nálad is ez lehetett, de nem vagyok orvos. Aggódni egy percig se aggódj, bőven lehet ettől egészséges gyermeked. Mármint második, harmadik, ezredik...

Nálam lehet az is bekavart, hogy szoptattam még, az is nehezíti a megtapadást, sosem fog kiderülni.

2014. jan. 8. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!