Ez most mi lehet? Elvetéltem?
Hormonzavartól nagyon ritka esetben lesz + a teszt.
Sajnos valószínűbb, hogy korai vetélés volt.
Biokémiai terhesség volt.
Ha ez egyszeri, akkor nincs tenni való, ha többször ismétlődik, akkor kivizsgálás indokolt.
Azért ez viszonylag gyakran előfordul.
Nekem egyszer volt, és mellette három egészséges gyerekem van, akik könnyen összejöttek.
Ami lemaradt:
szóval a legtöbb nő ilyenkor még nem tesztel, és ha nem tesztelsz Te is, akkor lehet hogy rá sem jössz, csak késésnek tudod be...
Nekem ugyan ez volt novemberben. Menzesz előtt 4 nappal pozitív lett a tesztem, azért teszteltem, mert a lányommal 2 éve szintén menzesz előtt 5 nappal már pozi volt tesztem és akkor is ugyan azok voltak a tüneteim mint novemberben.
7 nap múlva megjött, a doki rá 3 napra hívott be. Látta, hogy valószínűleg elindult valami, de nem maradt meg. Nem görcsöltem, semmi, csak menstruáltam mint máskor.
Sokszor előfordul ilyen, a természet elintézi a dolgot, állítólag sokan észre sem veszik, mert megjön nekik időre és ugye kevesen tesztelnek előtte.
Szerintem nálad is ez lehetett, de nem vagyok orvos. Aggódni egy percig se aggódj, bőven lehet ettől egészséges gyermeked. Mármint második, harmadik, ezredik...
Nálam lehet az is bekavart, hogy szoptattam még, az is nehezíti a megtapadást, sosem fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!