Mennyibe kerul a muszeres befejezes tb nelkul?
Az arab nő gondolom nem EU tagállambeli állampolgár. Nem is magyar állampolgár. Nagyon sok magyar nőt ismerek, aki itt él Angliában és hazament szülni. Egyiknek sem kellett fizetnie.
Ezért írtam, hogy mindegyik beszél össze-vissza, de fogalma sincs miért kell fizetni és miért nem. Látod, veled is kifizetették, azt amit nem is kellett volna.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! :( Remélem hamarosan rendbe jön a lelked, sejtem mit élsz át.
Decemberben volt egy méhen kívüli terhességem. Irtózatos herce-hurcán mentem át, ezért szeretnék otthon szülni.
A kórházból folyton hazazavartak, hogy nem tudják, honnan vérzek, az UH-on nem láttak semmit. 1 hétig minden nap a sürgősségin voltunk és nem voltak hajlandók csinálni egy ellenőrző scant. Az utolsó pillanatban műtöttek, az egyik petevezetékem bánta, 35 évesen, úgy, hogy szeretnénk egy tesót még a kisfiunknak. Minden orvos (már amikor orvossal is találkoztam) úgy kezelt, mint egy hisztis pi*át, konkrétan körberöhögtek, hogy mit parázok. Aztán amikor a 8.napon végre csináltak egy Uh-ot, akkor volt ám rohangálás, meg műtét azonnal.
Egyébként az osztályon kedvesek voltak az ápolok és az ellátás is remek. Nagyon diszkrétek és segítőkészek, ezt aláírom. De bárcsak ne kellett volna megtapasztalnom.
A másik problémám, amivel itt 3 vetélésig nem is foglalkoznak, az a progeszteron hiány. A kisfiamnál kaptam progeszteront, csak így maradt meg. Itt azt mondák, idézem: ebben az országban ezt nem szokás (3 orvos szájából hallottam). Szóval valószínűleg egy következő terhesség sem maradna meg progeszteron nélkül, így nekem mindenképpen kell egy magyar orvos felügyelete is.
Egyébként egyetlen esetben szülnék itt, mégpedig programozott császárral. Ami lehet, hogy nem is lehetetlen, hisz a fiam is császáros volt, ráadásul ő sürgősségi császáros, még otthon.
Húú, szóval nagyon sok bennem a félelem.
Egyébként a GP-m egy nagyon jófej dokinő, azt mondta, hogy amit velem csináltak a kórházba az nem egyedi sajnos, mert vele is megcsinálták. Őt, aki ráadásul orvos, hazaküldték egy csomószor, holott elmondta, hogy fájdalmai vannak és vérzik, stb. Neki ciszta okozta a gondjait. Le kellett írnom dátumokkal, hogy hányszor küldtek el, Ő levelet ír a kórház vezetőségének. Azt próbálja elérni, hogy mással ne történhessen meg. Remélem sikerrel jár.
Röviden ennyi, remélem azért kibogozható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!