Mennyibe kerul a muszeres befejezes tb nelkul?
Ez a műtét nem tartozik a sürgősségi ellátások közé? Mert hát az életed múlhat rajta.
Én Angliában élek és a tervem, hogy otthon szülök. Azt mondták, hogy a szülés ingyenes, mert sürgősségi ellátás.
Kérdezz rá mindenképpen! Mert folyton csak dumálnak, de soha semmivel nincsenek tisztában.
Sziasztok! Hatha meg benez ide valaki, es erdekli, mennyibe kerult. Nos tb nelkul ez a beavatkozas 57100 ft. Amig ki nem fizettem, szoba sem alltak velem, pedig kideurlt, h a tb m pirosan van. Utananeztem, s ez azt jelenti, h az ellatas meg ingyenes, s majd a tb vel kell intezni tovabb. A korhaz igy nem is vehetett volna el penzt, elmeletileg. Tulvagyok rajta, fizikailag nem fajt semmi, a lelkem nagyon faj, s valoszinuleg meg sokaig is fog fajni.
Aki Angliabol jonne haz szulni, rakerdeztem a szulesre, es nem ingyenes, a dr no eppen azt meselte, h nemreg egy arab no szult es nem fizette ki a 300 ezer ft ot, s most o emiatt birosagra jar. Szoval erdeklodjel meg, nehogy meglepetes erjen, mert itt a dr no allitotta, h ezt is ki kell mindenkinek fizetni, akinek nem el a tb je.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!