Azt hallottam, akinek erős terhességi tünetei vannak, hányinger stb. sokkal kisebb az esély a vetélésre, igaz lehet?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 10:43
11/14 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint nem igaz. Minden terhességemnél nagyon erős tüneteim voltak az elejétől, két gyerekem van, 5 terhességem volt.
12/14 anonim válasza:
két terhességem volt, egyiknél sem volt rosszullétem
13/14 anonim válasza:
Már írták nálam sokkal pontosabban, de a lényeg, hogy a tüneteket a HCG terhességi hormon okozza. Ennek a termelődét a sárgatesthormon szabályozza illetve a beágyazódáskor indul el. Jó tapadáskor, megfelelő anyai hormonszint mellett normális a HCG-érték, így a baba fejlődése biztosított. Ekkoriban általában, de nem mindenkinél vannak terhességi tünetek. Azonban a baba számtalan egyéb okból is elmehet.
Nálam a vetélést pokoli erős fejfájás előzte meg, egész biztos a hormonszint változás miatt. De született egészséges babám hányós és tünetmentes terhességből is, a legtöbbet akkor hánytam, amikor a sárgatesthormont pótolni kellett, a pótlástól kezdve egyfolytában öklendeztem.
14/14 Dudok Andrásné válasza:
Szerencsére nem vagyunk egyformák, csak az orvosok ezt felejtik el. Szerintem a jó pénz reményében túl sok okosságot adnak tanácsul.1. terhesságem megszakadt 10 hetesen,valószinüen a stressz, vagy a cipekedéstől szerintem.Utána szültem 4 gyermeket, csak a kávé szagát nem birtam az első 3 hónapban, de semmi hányás, rosszullét.Mind egészséges, szép felnőttek.Ilyenen ne stresszelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!