Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gracial tablettát szedek. Ma fejeztem be az első levelem, első gyógyszerem. Kb. hanyadik napra jön meg a menstruáció? Normális a mellfeszülés, kisebb hányinger?
Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 20:31
1/6 A kérdező kommentje:
"első gyógyszerem"-et úgy értem, hogy nem szedtem ezelőtt semmilyen fogamzásgátlót! bocsi
2008. aug. 28. 20:35
2/6 anonim válasza:
Hát hogy hanyadik napon jön meg, azt nem lehet így előre megjósolni. Lehet az utolsó napon fog megjönni, ami még így első levél után elnézhető. A mellfeszülés és hányinger az lehet mellékhatás, igen. Nálam is előfordult.
3/6 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen vagyok ezzel! Én még nem vettem be teljesen az első levelet (még van 8 szem), de a melleim már közel egy hete olyanok, mint amikor meg szokott jönni, és hányingerem is van. Azt nem lehet tudni, hogy mikor fog megjönni, lehet, hogy első nap, vagy bármikor.
4/6 anonim válasza:
Be kell állnia a szervezetednek hozzá. Én is graciált szedek, és vagy a harmadadik levél efogyasztása után jött rendszerbe hogy már órára pontosan is megtudnám mondani mikor jön meg. A hányinger és mellfeszülés tényleg mellékhatás, ez ha beáll a gyógyszerre a szervezeted elmúlik vagy ha nem akkor kérdezd meg a nőgyógyászt hogy ettől gyengébb tablettát nem e tudna felírni.
5/6 anonim válasza:
Én is Gracial-t szedek, nekem a 4. napon jön meg mindig, szinte órára pontosan! A tüneteid normálisak az első pár hónapban még előfordulhatnak ilyenek, azonban ha utána is fennállnak, akkor váltanod kell!
6/6 A kérdező kommentje:
Okés...4. nap van, és megjött!:) köszi a válaszokat!
2008. szept. 1. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!